Aaaaaaaa. No nie zczaiłamMiałam na myśli Siwego [emoji13][emoji13][emoji13]
reklama
No będą dwa, AH było ostatnio i nic. Przy synu nie miałam nic i się udało. Przy biochemicznej wszystko łącznie z EG i była dooopa. Zastanawiam się nad dodatkowymi lekami czy coś. Jeszcze dzisiaj sezon urlopowy w pracy mnie zaskoczył i o ile okres mi się mocno nie opóźni to nie dam rady podejść w tym cyklu qurdeJakieś procedury dodatkowe ah, embrioglue ??
Dwa zarodki??
Edit: ile ważne są badania infekcyjne ? I te chlamydie itp?
motylek24
Fanka BB :)
Z reguły badania ważne są 6 miesięcy. Przynajmniej w mojej klinice tak było.No będą dwa, AH było ostatnio i nic. Przy synu nie miałam nic i się udało. Przy biochemicznej wszystko łącznie z EG i była dooopa. Zastanawiam się nad dodatkowymi lekami czy coś. Jeszcze dzisiaj sezon urlopowy w pracy mnie zaskoczył i o ile okres mi się mocno nie opóźni to nie dam rady podejść w tym cyklu qurde
Piękne słoneczko . Ładna ta Twoja okolica . Pokaż jak wyglądasz
Noo, okolice mamy w miarę spoko
A ja, wyglądam jak przez okno, jak stary, zboczony, gruby dziad
Wy też się pokażcie!
Dzięki,to był mój 3 transfer..Wcześniej były same zera ale ten wynik to raczej tez zdane pociesznie..Dla mnie osobiście to już z koniec . Nie wierzę że ruszy, przykro mi kochana że tak prostu z mostu . Przytulam ❤
Wow, Mirka, ale jesteś ostra dżaga. W życiu bym nie pomyślała że jesteś tak fajna i zabawna. Masz śliczne oczyskaNoo, okolice mamy w miarę spoko
A ja, wyglądam jak przez okno, jak stary, zboczony, gruby dziad
Wy też się pokażcie!
Wyślę ci na priva
Ostatnia edycja:
Tym bardziej mi przykro . Wiem kochana co czujesz Ja 3razy zero i raz 8.Dzięki,to był mój 3 transfer..Wcześniej były same zera ale ten wynik to raczej tez zdane pociesznie..
Masz jeszcze zarodki?
Z tego co pamietam 6 m-cy. A nie możesz z pracy na transfer wyskoczyć)).No będą dwa, AH było ostatnio i nic. Przy synu nie miałam nic i się udało. Przy biochemicznej wszystko łącznie z EG i była dooopa. Zastanawiam się nad dodatkowymi lekami czy coś. Jeszcze dzisiaj sezon urlopowy w pracy mnie zaskoczył i o ile okres mi się mocno nie opóźni to nie dam rady podejść w tym cyklu qurde
Pyk i jesteś w ciąży)
Wow, Mirka, ale jesteś ostra dżaga. W życiu bym nie pomyślała że jesteś tak fajna i zabawna. Masz śliczne oczyska
Dziękujeeee Eee tam, dziad że mnie
Pokaaa siebie!!!!
reklama
Mam jeszcze 2 zarodki ale boje się podchodzić.Miałam już histeroskopia,laparoskopię ,immunologia przebadana(obstawiona byłam lekami)i już nie wiem co dalej robić..Nie chce tak na ślepo podchodzić.Zawsze miałam transfer na cyklu sztucznym teraz myśle ze może spróbować na naturalnym ..Tym bardziej mi przykro ❤. Wiem kochana co czujesz Ja 3razy zero i raz 8.
Masz jeszcze zarodki?
Podziel się: