Doris30:-)
Fanka BB :)
19dptKtóry to dpt. ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19dptKtóry to dpt. ??
A jest in vitro na NFZ?Ja jej nie jesli mowisz o tej na nfz?
No nie byłam. Pierwszy transfer jeszcze przede mną. Tak na prawdę zaczynam przygodę z in vitro. Jestem po pierwszej stymulacji i mam nadzieję ostatniej. ,To sa badanie od immunologa... jak nie bylas to polecam serdecznie.
Ja robilam tylko w brzuch. I tak bolało, a balam się że gdziekolwiek indziej będzie bolało bardziejKtóra z was brała prolutex? Ja robie zastrzyki w brzuch ale chciała bym w nogę a nie wiem czy będzie bolec
U nas też szaro buro i leje...Dziś byłam na krótkim spacerku, szaro buro u nas i popaduje, mam nadzieje że u was lepsza pogoda. Obiecałam zdjeciaZobacz załącznik 1137454Zobacz załącznik 1137455Zobacz załącznik 1137457
To chyba nie w PL pis...A jest in vitro na NFZ?
Jeśli przyrost będę miała proporcjonalny do tego który mam teraz to w piątek będę miała 3000 [emoji849]