reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja dziewczyny jestem po transferze. Moja lekarka jest na urlopie i podawał mi inny lekarz. Wszystko poszło gładko i dobrze, przypadkiem się dowiedziałam że podana blastka to 4.1.1. Nowością było dla mnie, że kazał jeszcze dziś zbadać poziom estradiolu i progesteronu żeby sprawdzić czy z wystarczającym poziomem startujemy z ciąża i jak coś dopasować leki. Wynik będę miała wieczorem lub jutro rano, to napiszę wam🙂

reklama
✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊
A ja dziewczyny jestem po transferze. Moja lekarka jest na urlopie i podawał mi inny lekarz. Wszystko poszło gładko i dobrze, przypadkiem się dowiedziałam że podana blastka to 4.1.1. Nowością było dla mnie, że kazał jeszcze dziś zbadać poziom estradiolu i progesteronu żeby sprawdzić czy z wystarczającym poziomem startujemy z ciąża i jak coś dopasować leki. Wynik będę miała wieczorem lub jutro rano, to napiszę wam🙂
Bardzo ładna blastka ;)

A jest in vitro na NFZ?
nie ma
Dziewczyny jaka klinikę w Wawie polecacie?
Ja przeglądam szukam i już czacha dymi id tego wszystkiego.
moze jesli z Lublina jedziesz to na pewno godna polecenia Bocian Bialystok, godzina drogi wiecej, a taniej zapewne i chwalona przez dziewczyny. Byly takie co braly urlop i tam jechaly na czas badan, transferu, punkcji
mysle ze warto tez rozwazyc jesli dopiero szukasz

reklama
Do góry