Pytanie za 100 punktow czy ktoras z Was pije albo pila yerba mate?? Czy to zdroe w tym naszym czasie staran?
Ja piłam ale po transferze odstawiłam bo ma więcej kofeiny niż kawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytanie za 100 punktow czy ktoras z Was pije albo pila yerba mate?? Czy to zdroe w tym naszym czasie staran?
Ja polecam poradnie leczenia niepłodności na pl StarynkiewiczaDziewczyny jaka klinikę w Wawie polecacie?
Ja przeglądam szukam i już czacha dymi id tego wszystkiego.
Kurcze wszystkie takie szczegółowe badania macie? HmmmmZobacz załącznik 1137415Kochane moje
Komu wyszly mutacje takie jak mi?
Jakie leki do transferow na to dostalyscie??
Ja jej nie jesli mowisz o tej na nfz?Ja polecam poradnie leczenia niepłodności na pl Starynkiewicza
No wlasnie jesli jestes tam co ja bylam na nfz to teraz sobie zobacz: mi dr odmowila TYCH badan w ktorych wyszly mi nieprawidlowosci twierdzac na podstawie swojej zarozumialosci ze ona wie lepiej bez badan ze to jest u mnie ok. Nie jest jak widacKurcze wszystkie takie szczegółowe badania macie? Hmmmm
Jeśli przyrost będę miała proporcjonalny do tego który mam teraz to w piątek będę miała 3000 [emoji849]Dokładnie. Mi "ciaza pekla" kiedy moja beta przekraczała 3 tyś.
Najdrozsza i obawiam sie najbardziej skuteczna w waw od trudnych przypadkow to n o v u mDziewczyny jaka klinikę w Wawie polecacie?
Ja przeglądam szukam i już czacha dymi id tego wszystkiego.
A jak sie czulas po tym? Lepiej?? ale ona magnezu nie wyplukuje...Ja piłam ale po transferze odstawiłam bo ma więcej kofeiny niż kawa
To sa badanie od immunologa... jak nie bylas to polecam serdecznie.Kurcze wszystkie takie szczegółowe badania macie? Hmmmm