reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuje Gwiazdeczko ❤ Już pisałam liliance ze dziś mam dzień smutku i pewnie trochę łez popłynie do poduszki ale jutro poprawiam koronę i walczę dalej ✊✊✊
Już się nauczyłam co nagle to po diable. Nie chce podejmować pochopnie decyzji bo już mi w głowie światło aby podejść do transferu bez histeroskopi ale wiem ze będę miała wyrzuty sumienia ze nie zrobiłam wszystkiego żeby pomoc mojej sniezynce ❤❤
I jeszcze ja jestem. Czekam na swój pierwszy transfer. Także jestem z Wami. Będzie dobrze. Musi być.

I tak na serio teraz pytam,czy to możliwe że już mam jakieś objawy? 😀 Bo dziś mi było już ze 4 razy niedobrze tak na chwilę...nie wspominając o sraczce😂ale to chyba z nerwów haha
Raczej z szoku ta sraczka 😂. Też bym pewnie miała, gdybym zobaczyła taka piękna betę ❤️. Gratuluję 🙂

Racja, racja, zazwyczaj idę już na górę o 21.30 i mam nerwicę jak idę później 😅. A te kury to mnie codziennie jeb.ane budzą 👿. Sąsiad ma ich trochę, i te koguty codziennie ok 4.30-5.00 pieją co sekundę 🤦🤦🤦. Muszę okno zamykać i spać w upale 🤦. Jeszcze mąż na mnie dyszy i chucha, boszzzz dlaczego nie mam klimy 😢😢😢
Ja chodze o 22 choc czasami podsypiam jyz o 21.A jak pojde po 22 to mam stresa ze sie nie wyspie choc i tak codziennie jecze ze sie nie wyspalam wiec bledne kolo🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Dziewczyny, a ja odebrałam wyniki insuliny i glukozy bez picia glukozy, to co @Ananasowa93 robiła. Przeprowadziłam sms- ową konferencję z Bazyliszkiem i właśnie moja pani doktor @bazylia128 powiedziała że mogę mieć lekką IO, ona ma ten wskaźnik Homa 3 a mi wyszedł 2,93😱. A norma jest do 1. Próbowałam pół dnia dodzwonić się do mojego lekarza rodzinnego i mu wytłumaczyłam co i jak i że proszę o receptę. Zgodził się od razu, już nawet byłam w aptece i mam 2 paczki Gluckophage 500😍😍😍. Bazyliszek mówi że tabletki zadziałają do transferu 😊

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry