Czarna1985
Fanka BB :)
Kochana wielkie gratulacje ❤BETA 84,6!! 9dpt 3 dniowego mrozaczka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wielkie gratulacje ❤BETA 84,6!! 9dpt 3 dniowego mrozaczka!!!
Jeśli jest coś z insuliną koniecznie przejdź na dietę. Zdaje się teraz zalecają trzy większe posiłki aby insulina przez cały dzień nie była wysoka. Weź te leki, może akurat będzie to strzał w 10 .Dziewczyny, a ja odebrałam wyniki insuliny i glukozy bez picia glukozy, to co @Ananasowa93 robiła. Przeprowadziłam sms- ową konferencję z Bazyliszkiem i właśnie moja pani doktor @bazylia128 powiedziała że mogę mieć lekką IO, ona ma ten wskaźnik Homa 3 a mi wyszedł 2,93. A norma jest do 1. Próbowałam pół dnia dodzwonić się do mojego lekarza rodzinnego i mu wytłumaczyłam co i jak i że proszę o receptę. Zgodził się od razu, już nawet byłam w aptece i mam 2 paczki Gluckophage 500. Bazyliszek mówi że tabletki zadziałają do transferu
Myślę że całkiem dobre, może nie jest to górna granica ale też nie jakoś nisko. Ja w wieku 39 lat miałam 2.3 . Zresztą to badanie przy powtórzeniu często daje inne wyniki .Hej dziewczyny. Mam 31 lat. AMH 1,90. Jak takie amh jest oceniane w klinice?
Gratuluję Mamuśka cudowna wiadomość Twoj wytrzeźwiał i padł z wrażenia? Kiedy nnasteona beta? Ogromniaste zeby ten raz był tym najszczęśliwszym spokojnej zdrowej ciążyBETA 84,6!! 9dpt 3 dniowego mrozaczka!!!
Niee ja czekam do poniedziałku. Nie ma sensu latać co dwa dni. Mam nadzieję że w poniedziałek się wyjaśni co i jak.Maria, a Ty kochana nie miałaś dzisiaj powtarzać? Jeśli coś pisałaś i przeoczyłam to przepraszam! Dziś dzień pełen emocji!
Hej dziewczyny. Mam 31 lat. AMH 1,90. Jak takie amh jest oceniane w klinice?
A ok. Czyli obie będziemy miały w poniedziałek dzień rozstrzygający. Trzeba się chyba zrelaksować przy jakimś filmieNiee ja czekam do poniedziałku. Nie ma sensu latać co dwa dni. Mam nadzieję że w poniedziałek się wyjaśni co i jak.
Pani dr mówiła coś w wizycie w piatek, ale będzie to pewnie uzależnione od wyniku poniedzialkowego
Ja z mamusia właśnie pierogi z truskawkami lepię [emoji16]A ok. Czyli obie będziemy miały w poniedziałek dzień rozstrzygający. Trzeba się chyba zrelaksować przy jakimś filmie
Jestem takim Adasiem Miaułczynskim tylko ze w spodnicyha ha ha, widzę że nie jestem sama ze swoim dziwnym zachowaniem . Też jesteś jeb.nieta
Ale bym zjadła takie domowe pierożki! Za tydzień jadę do swojej i też ją ubłagam;DJa z mamusia właśnie pierogi z truskawkami lepię [emoji16]