reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już się czuje taka żałosna z tymi swoimi planami. Jakby ktoś nade mną siedział, widział moje starania i plany ale jednak postanowił ze mi się nie będzie to udawało ...
Chciałabym mieć tyle pieniędzy żeby nie chodzić do pracy. Jechać do najlepszej kliniki jaka jest rzucić im kasa i niech robią wszystko żeby się udalo.

Nawet nie wyobrażam sobie jak się czuja ludzie chorzy na raka, czekający w kolejkach na NFZ . Ja stram się i dziecko a oni walczą o życie.
Ale klinika prywatnie, płatnie tez się z niczym nie spieszy.
Jejuuuuu No mój dobry humor poszedł w pizd*u ale moja przyjciółka miesiaczka nigdy mnie nie zawiodła i jest na czas 🤟🤟
Serce pamiętaj nie jesteś sama
Jestem jeszcze ja ;)u mnie też pod górkę⛰
Jeszcze będziemy razem betowac :p
Silna bądź i cierpliwa,los Ci wynagrodzi będzie dobrze ❤

Serce pamiętaj nie jesteś sama
Jestem jeszcze ja ;)u mnie też pod górkę⛰
Jeszcze będziemy razem betowac :p
Silna bądź i cierpliwa,los Ci wynagrodzi będzie dobrze ❤
Dziekuje Gwiazdeczko ❤️ Już pisałam liliance ze dziś mam dzień smutku i pewnie trochę łez popłynie do poduszki ale jutro poprawiam koronę i walczę dalej ✊✊✊
Już się nauczyłam co nagle to po diable. Nie chce podejmować pochopnie decyzji bo już mi w głowie światło aby podejść do transferu bez histeroskopi ale wiem ze będę miała wyrzuty sumienia ze nie zrobiłam wszystkiego żeby pomoc mojej sniezynce ❤️❤️

Wysokie AMH może wskazywać na zespół policystycznych jajników i tu często komórki słabo dojrzewają i słabo się zapładniają.
Najlepszy przykład naszej bazyli. 40 komórek z tego tylko kilka dobrych i został cudem jeden zarodek 🥺🥺
Podejrzewam ze trzeba zmienić protokół przy stymulacji
U mnie też było 20 komórek
10 idealnych zapłodnili
I tylko 1 został cudem niestety wadliwy co się później okazało
Taki los

reklama
Do góry