gosian9535
Zaangażowana w BB
GratulacjeBETA 84,6!! 9dpt 3 dniowego mrozaczka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeBETA 84,6!! 9dpt 3 dniowego mrozaczka!!!
I tak na serio teraz pytam,czy to możliwe że już mam jakieś objawy? [emoji3] Bo dziś mi było już ze 4 razy niedobrze tak na chwilę...nie wspominając o sraczce[emoji23]ale to chyba z nerwów haha
I jeszcze ja jestem. Czekam na swój pierwszy transfer. Także jestem z Wami. Będzie dobrze. Musi być.Dziekuje Gwiazdeczko ❤ Już pisałam liliance ze dziś mam dzień smutku i pewnie trochę łez popłynie do poduszki ale jutro poprawiam koronę i walczę dalej
Już się nauczyłam co nagle to po diable. Nie chce podejmować pochopnie decyzji bo już mi w głowie światło aby podejść do transferu bez histeroskopi ale wiem ze będę miała wyrzuty sumienia ze nie zrobiłam wszystkiego żeby pomoc mojej sniezynce ❤❤
Raczej z szoku ta sraczka . Też bym pewnie miała, gdybym zobaczyła taka piękna betę . GratulujęI tak na serio teraz pytam,czy to możliwe że już mam jakieś objawy? Bo dziś mi było już ze 4 razy niedobrze tak na chwilę...nie wspominając o sraczceale to chyba z nerwów haha
Od 2 dc dwa razy dziennie dopochwowo. 15 dc dołożyłam progesteron tzn luteinę dopochwowo 3x2[QUOTE="Ananasowa93, post: 19678801,
Ile dni przed transferem zeczelas przyjmować estrofem ?
Ja chodze o 22 choc czasami podsypiam jyz o 21.A jak pojde po 22 to mam stresa ze sie nie wyspie choc i tak codziennie jecze ze sie nie wyspalam wiec bledne koloRacja, racja, zazwyczaj idę już na górę o 21.30 i mam nerwicę jak idę później . A te kury to mnie codziennie jeb.ane budzą . Sąsiad ma ich trochę, i te koguty codziennie ok 4.30-5.00 pieją co sekundę . Muszę okno zamykać i spać w upale . Jeszcze mąż na mnie dyszy i chucha, boszzzz dlaczego nie mam klimy
Gratuluję!!! Wiedziałam, że u Ciebie to tylko formalność trzymam dalej kciuki! Kiedy powtórka? Maz już wie?BETA 84,6!! 9dpt 3 dniowego mrozaczka!!!