reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Smętna30 wykrakałaś hehe. Nie śpię od 4 ale chyba bardziej z tych emocji. Oczywiście śnił mi się zarodek. Idę się szykować na bete:) No i...dzień dobry wszystkim;)
Dzień dobry! Trzymam kciuki! Ja robię dopiero koło 13.00, po pracy, chociaż dziś test wyszedł znów negatywny (nie wiem po co go robiłam) ale czuje się spokojna.
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie mega wynik ❤🙏

reklama
@Smętna30 wykrakałaś hehe. Nie śpię od 4 ale chyba bardziej z tych emocji. Oczywiście śnił mi się zarodek. Idę się szykować na bete:) No i...dzień dobry wszystkim;)
Dzień dobry! Trzymam kciuki! Ja robię dopiero koło 13.00, po pracy, chociaż dziś test wyszedł znów negatywny (nie wiem po co go robiłam) ale czuje się spokojna.
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie mega wynik [emoji173][emoji120]
Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziekuje kochana ze mi odpisalas... Caly dzien jestem taka nerwowa tym wszystkim... Jezeli teraz nie maja czasu to ciekawe czy beda mieli na punkcje, transfer i wogole czas na obserwowanie wszystkiego.... 😔
Postaram sie nie stresowac i miec nadzieje ze wszystko bedzie ok... 😘
Wiem kochana ze to wszystko jest jeden wielki stres ale musimy jakos to wszystko wytrzymać . Bedzie dobrze Trzymaj się ❤

@fredka84 co tak cichutko? Tyle szykujesz na tą imprezę? Czemu się nie chwalisz co będzie dobrego? Boisz się,że się zwali pol forum na wyzerkę?
Kurde, zarobiona normalnie jestem 😜. Nie dość, że stresują mnie te wszystkie papierzyska, które muszę ogarnąć do sprzedaży mieszkania, to jeszcze ta impreza 😱. Już trochę zaprzęgnęłam teściową do pracy, więc będzie lżej 😜. Niestety pogoda ma się jutro popsuć i ma padać 🤔.

A dziendobry dziewuszki kochane 😘 moja różyczka w końcu zakwitła ( jedna z moich bo mam pare ale nie wiem jakie, ja to jestem laik 🤪)
5A448A5F-522D-495C-8BA2-3506C6C0C96D.jpeg

reklama
Fredka już śpi pewnie, bo spać chodzi z kurami 😜😜😜
Racja, racja, zazwyczaj idę już na górę o 21.30 i mam nerwicę jak idę później 😅. A te kury to mnie codziennie jeb.ane budzą 👿. Sąsiad ma ich trochę, i te koguty codziennie ok 4.30-5.00 pieją co sekundę 🤦🤦🤦. Muszę okno zamykać i spać w upale 🤦. Jeszcze mąż na mnie dyszy i chucha, boszzzz dlaczego nie mam klimy 😢😢😢

Do góry