@Hope1989, @Kiwibanan - ja również trzymam mocne kciuki
reklama
Trzymam kciukiDzień dobry! Trzymam kciuki! Ja robię dopiero koło 13.00, po pracy, chociaż dziś test wyszedł znów negatywny (nie wiem po co go robiłam) ale czuje się spokojna.
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie mega wynik ❤
Za piękne bety dla was
Jak coś zamów pizzę 8 smaków i każdy z imprezowiczow znajdzie coś dla siebie.Kurde, zarobiona normalnie jestem . Nie dość, że stresują mnie te wszystkie papierzyska, które muszę ogarnąć do sprzedaży mieszkania, to jeszcze ta impreza . Już trochę zaprzęgnęłam teściową do pracy, więc będzie lżej . Niestety pogoda ma się jutro popsuć i ma padać .
Zrobisz taki festiwal pizzy połączony a morzem alkoholu i napewno każdy wyjdzie zadowolony.
Osobiście nie znam osoby która nie lubi dobrej pizzzy
mary.m
Fanka BB :)
Nic szczególnego nie robię, jakieś mięsko teściowa piecze, będzie też mięsko z grilla, jakieś 2 sałatki siostra Siwego zrobi, kotleciki siekane, pieczarki faszerowane, takie zawijaski z ciasta francuskiego, szaszłyki z mozarelli, wędliny i tortellini, zawijasy z ogórka z serkiem, żurek, chlebki ziołowe. Uff, to już wszystko. Wydaje się dużo, ale to będzie tylko dzień robotyCieszę się, że nie padłaś przy garach
Pochwal się co dobrego robisz
Moim zdaniem będzie bardzo git. A encorton immuno zalecił?Kochane koje ja mam pytanie do ty h bardziej doświadczonych, obcykanych w immunologii.
Mam nk troszkę podwyższone 16% i mam encorton. W tym cyklu będzie histeroskopia u będzie w tym scratching endometrium. Czytałam ze scratching jest jak accofil tez działa podobnie.
Czy to będzie korzystnie u mnie wpływało na implantację ?
Dokładnie to będzie tak w cyklu przed transferem scratching a w cyklu transferowym encorton i heparyna ??
Będzie git??
A ty sępie . Wpadaj do mnie i przywieź trochę słońca na jutro, w zamian Cię nakarmięAle pokażesz co upichcilas?
nieagatka
Fanka BB :)
Zajebisty deal. Jadę! [emoji16][emoji23]A ty sępie [emoji23]. Wpadaj do mnie i przywieź trochę słońca na jutro, w zamian Cię nakarmię [emoji8]
reklama
no to faktycznie nic szczególnegoNic szczególnego nie robię, jakieś mięsko teściowa piecze, będzie też mięsko z grilla, jakieś 2 sałatki siostra Siwego zrobi, kotleciki siekane, pieczarki faszerowane, takie zawijaski z ciasta francuskiego, szaszłyki z mozarelli, wędliny i tortellini, zawijasy z ogórka z serkiem, żurek, chlebki ziołowe. Uff, to już wszystko. Wydaje się dużo, ale to będzie tylko dzień roboty
Podziel się: