Ja pracuje normalnie. Na 1 byłam na urlopie i kupę to pomogło , więc nie będę marnować dni na wyczekiwania.Jestem myślami z Tobą. Trzymam kciuki.
Czy po transferze jesteś na zwolnieniu czy można pracować i żyć normalnie?
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Jestem ciekawa od ilu par te komorki sa? Bo ciezko mi sobie wyobrazic,ze ktos mial 15 z tego juz 3 dzieci i 12 oddaje do adopcji.wogole to nie jest dawstwo tylko adopcja komorek ktorych ktos juz nie chce .i jak tych 3 nie bedzie to od kolejnej pary 8 komorek? Magia w tej Polsce,seriow cenie jest jeden transfer. dlaczego 12? nie wiem taka ilosc jest w programie z tego gwarantują 3 dobrej jakosci zarodki. jezeli ich nie bedzie to dokłądają jeszcze 8 komórek.
W poniedziałek mam usg już się nie mogę doczekać. Zastrzyki nawet jakoś robię sobie z tym że ktoś musi być przy mnie bo po ostatnim razem jak zemdlałam wolę żeby ktoś był że mną.
Biedna... Dla mnie również zastrzyki to koszmar.. Narazie wbija mi mąż burserelin więc igielki malusieńkie ale jak przyjdzie czas na większe i dłuższe to chyba zwariuje...
Pakuj się i dawaj ze mną pod palemki
Szukam ,oglądam cały czas
Nie wiem na co się zdecydować
Ceny zależy gdzie chcesz lecieć
Ale mniej więcej tyle samo wyjdzie jak co roku z tego co widzę
Planuje wylecieć na początku lipca czyli już zaraz a nic nie wybrałam jeszcze
Ja też bym sobie gdzieś poleciała, najlepiej do Tajlandii.. Przepięknie tam jest jak oglądam zdjęcia.. Ale niestety jak narazie to nie ma szans żebym sobie mogła cokolwiek planować
Doris30:-)
Mirka dasz radę ja zawsze panikuje a teraz daj Boże żeby tylko te 23 zastrzyki skończyć i nic więcej w zastrzykach nie byłoBiedna... Dla mnie również zastrzyki to koszmar.. Narazie wbija mi mąż burserelin więc igielki malusieńkie ale jak przyjdzie czas na większe i dłuższe to chyba zwariuje...
jutro beta?Jutro weryfikacja i oczywiście już sikam po nogach. 6 dpt. Na szczęście chociaż pogoda dopisuje.
klaudiaanita
Oj tak tam cudownie i jedzonko pychotkaJa też bym sobie gdzieś poleciała, najlepiej do Tajlandii.. Przepięknie tam jest jak oglądam zdjęcia.. Ale niestety jak narazie to nie ma szans żebym sobie mogła cokolwiek planować
Ale najlepiej na jesieni lub zima
Trzymam kciuki;-)Jutro weryfikacja i oczywiście już sikam po nogach. 6 dpt. Na szczęście chociaż pogoda dopisuje.
reklama
Kurde, też bym chciała mieć takie wątpliwości - gdzie by tu się karnąć. Jak bym sie zapyliła to mogłabym też gdzieś się wybrać, a tak to trzymam te moje nędzne grosiny na następną stymulkęPakuj się i dawaj ze mną pod palemki
Szukam ,oglądam cały czas
Nie wiem na co się zdecydować
Ceny zależy gdzie chcesz lecieć
Ale mniej więcej tyle samo wyjdzie jak co roku z tego co widzę
Planuje wylecieć na początku lipca czyli już zaraz a nic nie wybrałam jeszcze
Podziel się: