reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze nic nie wiadomo, czekamy na okres o dopiero jakieś się termin się określi 😘
Na razie o tym jakoś nie myślę bo mam milion spraw do ogarnięcia, podpisałam umowę przedwstępną i muszę przygotować sto tysięcy zaświadczeń od różnych instytucji 🤦🤦🤦. Jeszcze w sobotę mam męża urodziny i imprezę przygotowuję, tak że tydzień mam mega wyczerpujący 🙄
Super ze z mieszkaniem się udało! No ale w końcu przysięgałas ze sprzedasz 😁😜
Czas szybko zleci i zaraz będzie transfer 😘

reklama
Dziś zamówię ten fertilcare, skoro tak polecasz 😘 . W końcu jeden jajowód jest ok😘 Zerknę jeszcze na ten drugi żel, kurde będę miała pół szuflady żeli😛
To tej tez ze a invag to globulki dopochwowe z probiotykirm

Załączniki

• 21C12123-BA2A-4C01-8F13-2E9B3053AC32.png
    21C12123-BA2A-4C01-8F13-2E9B3053AC32.png
    149,4 KB · Wyświetleń: 53
To zazwyczaj jest infekcja bakteryjna, lekkie pieczenie które trwa 1, 2 lub 3, i zaraz muszę sie smarować takim żelem, który mam na podrażnienia i infekcje, Provag taki mały z pompką. On mi zawsze pomaga
Nie wiem jakich płynów używasz do higieny ale warto sięgać po środki dla noworodków i niemowląt. Z braku laku zaczęłam używać i super sprawa. Najbardziej lubię te z Rossmana bebydream, tylko wybieram z napisami niemieckimi .

Aha, i jeszcze jedna kwestia mnie trapi 🤔. Pielęgniarka jak pobierała wymazy do cytologia i biocenozy powiedziała że mam mega wrażliwa szyjkę, że ledwo dotknęła i już krew leciała, pokazała mi próbkę i faktycznie, po badaniu że 3 godziny krwawilam ale tak, że wkładka wystarczyła. Kazała powiedzieć o tym temu nowemu lekarzowi i wypytywała o seks, no to powiedziałam że na 10 razy, 3razy jest fajnie i nie boli 🤔. Czasem też jakaś krew poleci po bzykanku. Mam nadzieję że to nic, co mogłoby przeszkodzić w transferze, co myślicie?
Ja tej swojej pierwszej lekarce kiedyś mówiłam że mam wiecznie sucho ale ona się za bardzo nie przejęła. No i teraz się spinam, bo "zwykła" pielęgniarka tak się przejęła 🤔
A robiłaś wymazy w kierunku ureoplazmy i mycoplazmy? Dziewczyny piszą ze tez tak maja często, wiec może tak się zdarza, ale ja np tak miałam przez jakiś czas, ze nawet żele nie pomagały i krwawiłam niekiedy po seksie i się okazało ze miałam ureoplazme, nie wiem skąd to dziadostwo się przyplątało, bo nic poza suchotami i bólem przy stosunku i czasami lekkim krwawieniem po, nie czułam. W sensie żadnych uplawow, nic.
To się szybko i łatwo leczy, chociaż brałam jakiś antybiotyk chyba przez miesiac prawie i po leczeniu przeszło wszystko i nigdy nie wróciło, to było jakieś trzy lata temu, jak zaczynałam się leczyć w kierunku niepłodności.
Mam nadzieje ze Ty nic takiego nie masz, ale może komuś pomogą moje doświadczenia 😜😜😜

@klaudiaanita i jak tam? Wczasy wybrane? Bo nie wiem czy mam dla siebie transporterek szykować, bo ofkors że mnie zabierasz 😛
A wycieczki mocno podrożały?
Pakuj się i dawaj ze mną pod palemki 🌴🍸
Szukam ,oglądam cały czas
Nie wiem na co się zdecydować 😬
Ceny zależy gdzie chcesz lecieć
Ale mniej więcej tyle samo wyjdzie jak co roku z tego co widzę
Planuje wylecieć na początku lipca czyli już zaraz a nic nie wybrałam jeszcze 🤣

reklama
Do góry