Kochana w jakiej klinice się leczycie? Ile macie lat? Jaki macie „problem”? Pierwsza procedura rzadko się udaje Ale kochana to i tak wspaniale, ze już za pierwszym razem coś się zadziało- beta była nawet jeśli spada. To mógł być po prostu nie ten zarodek...ale coś pykło i to daje duże nadzieje na sukces następnym razem! I nawet na naturalna ciąże zaraz po!Gdzieś tam z tyłu głowy wiem... U nas ciężki przypadek z 9 zarodków został 1... No ale sie nie udało... Pierwsza procedura. Będziemy walczyć dalej tylko już w innej klinice...
Dziękuję Ci za wsparcie ❤
reklama
U mnie też się nie sprawdza progesteronu i estradiolu, może to źle? Teraz może bym sama dla siebie zrobiła
U mnie tez nie kazali sprawdzać ale zrobiłam bo widziałam, że dużo dziewczyn z forum robi wiec dla spokoju ducha przy okazji też zrobilam.
Ouuu powiedz mi coś więcej o tej naturalnej ? Serio?
Kochana w jakiej klinice się leczycie? Ile macie lat? Jaki macie „problem”? Pierwsza procedura rzadko się udaje [emoji22] Ale kochana to i tak wspaniale, ze już za pierwszym razem coś się zadziało- beta była nawet jeśli spada. To mógł być po prostu nie ten zarodek...ale coś pykło i to daje duże nadzieje na sukces następnym razem! I nawet na naturalna ciąże zaraz po! [emoji8]
Przykro mi. Ten że miałaś już 8 transferów? Powiesz coś więcej o sobie? Byłaś u immunologa? Sorki za te 100 pytań, bo wiem że ci teraz bardzo ciężkoGdzieś tam z tyłu głowy wiem... U nas ciężki przypadek z 9 zarodków został 1... No ale sie nie udało... Pierwsza procedura. Będziemy walczyć dalej tylko już w innej klinice...
Dziękuję Ci za wsparcie ❤
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jak beta spada to pozamiatane niestety... Przykro mi bardzoDziewczyny witam jestem tu nowa choć duża część forum przeczytałam
Pierwsza procedura in vitro za nami. Tylko jeden zarodek nam przetrwał do 5-ej doby... transfer 4.06 dziś 11 dzień po transferze. W sobotę (w 9-ym dpt) beta 17. Dziś rano niestety tylko 7...
Czy już nie ma szans? Do mojej kliniki do lekarza się nie dodzwonie a położna powiedziała że dla spokoju zrobić betę jeszcze za dwa dni jeśli nie będzie @...
Czuję że już pozamiatane...
Nie ma szans?
Netiaskitchen
No wayBędziesz miała swojeJuż ci kiedyś pisałam, daj mi go. Będziesz miała przecież następnego
Doris30:-)
Beta 573
No wayBędziesz miała swoje
Takie odchowane słodziaki zawsze są rozchwytywane
Beta 573 ❤❤
Gratuluje Mamuśka cudowna wiadomość i takich nam tu potrzeba spokojnej i radosnej ciąży
reklama
Netiaskitchen
Jezu!!! Udalo się Ale czad!!! GRATULACJE!!!Beta 573 ❤❤
Podziel się: