reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję... Jesteście niesamowite z tym wsparciem. Niestety dziś Męża nie ma... A ja... Siedzę ryczę i tak postanowiłam się odezwać nie licząc na az takie wsparcie.
Dziękuję ❤

Teraz muszę wybrać inną klinikę. Tylko która 🙁 najlepsze podobno nie są w Krakowie... 🙁
Fajnie że się odzywasz😊na pewno będzie Ci tu raźniej 😊i nie, nie jesteś tu najstarsza😘

Nie nie... mielismy 9 zarodków... Z czego do 5 doby dotrwał nam 1... Jeden zarodek... jeden transfer... Podany i wynik bety 17 i 7 (w 9 i 11 dpt.)
Niestety przegrany 0:1.
Tak myślałam że Cię źle zrozumiałam 🤔. Moja pierwsza stymulacja też była średnia, zostałam z jednym zarodkiem ale w drugiej miałam już aż 6🙂. Niestety pomimo 4 transferów ciągle nie jestem mamą 🙁.
Mało komu udaje się za pierwszym razem, choć są z nami takie w czepku urodzone 🙂.

Czy to znaczy że z sexu nici przez kilka miesięcy?
No wiesz zależy jaka masz wrażliwość .... luteina to rozpuszczalna tabletka i ona się rozpuszcza w formie takiego suchego twarożku ... także ja na dama myśl ze „ coś” mogłoby tam jeszcze zacierać to w zyyyyyciu za Chiny bym się nie dała 😂😂 ale ja mężowi powiedziałam ze jak już się uda to 9 miesięcy ma celibat i nawet niech mnie nie namawia bo to nasz cud będzie i on grzecznie się zgadza ❤️❤️ Sam powiedział ze by sobie nie wybaczył jakby coś się stało złego. To oczywiście na wyrost bo w zdrowej ciazy można uprawiać seks normalnie ale wiecie ciąża po in vitro to jednak wywołuje psychiczna choroba troszkę 😂😂😂

Leczymy się w Krakowie w Parens... Już mogę napisać że leczyliśmy się. Problem mamy po stronie męża kiepskie nasienie... Słaba morfo, ruchliwość...i duża fragmentacja DNA... 🙁 Ja mam 38, mąż 46 i za późno się poznaliśmy jak to mówimy... Choć wierzę, że jeszcze się nam uda choć śmiejemy się że z nas już dziadki... Ta pierwsza beta i pierwszy raz pozytywna w życiu i zabolało ech. Dziś spodziewałam się przyrostu... No ale wyszło inaczej. Zmienimy klinikę i poszukamy pomocy gdzieś indziej.
Dzięki za słowa otuchy. To mój pierwszy raz 🤭

Ja też Krk, ale inna klinika :) pierwszy transfer i beta zaskoczyła to naprawdę nie jest źle ❤ czemu chcecie zmienić klinikę? pierwsza stymulacja zwykle jest taka schematyczna i testowa, nie wiadomo jak zareagujemy na leki, u mnie też szału nie było, bo tylko 2 zarodki, ale przy kolejnej lekarz już zmienił protokół, leki i poszło o wiele lepiej

Fajnie że się odzywasz😊na pewno będzie Ci tu raźniej 😊i nie, nie jesteś tu najstarsza😘

No ten temat tak przytłacza... My jeszcze postanowiliśmy że nie mówimy narazie znajomym i jest naprawdę ciężko. Dziś pękłam i kliknelsm zarejestruj się i więcej co... Chyba zostanę tutaj dłużej bo naprawdę daltscid mi dziś tyle pozytywnych emocji że nareszcie odłożyłam smarkotki 🤨

No ten temat tak przytłacza... My jeszcze postanowiliśmy że nie mówimy narazie znajomym i jest naprawdę ciężko. Dziś pękłam i kliknelsm zarejestruj się i więcej co... Chyba zostanę tutaj dłużej bo naprawdę daltscid mi dziś tyle pozytywnych emocji że nareszcie odłożyłam smarkotki 🤨
Pewnie, zostań z nami, w kupie raźniej ❤️. Tak Cię zagadamy że w mig się pozbierasz 😘

reklama
Do góry