reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję... Jesteście niesamowite z tym wsparciem. Niestety dziś Męża nie ma... A ja... Siedzę ryczę i tak postanowiłam się odezwać nie licząc na az takie wsparcie.
Dziękuję ❤

Teraz muszę wybrać inną klinikę. Tylko która 🙁 najlepsze podobno nie są w Krakowie... 🙁
Fajnie że się odzywasz😊na pewno będzie Ci tu raźniej 😊i nie, nie jesteś tu najstarsza😘

Nie nie... mielismy 9 zarodków... Z czego do 5 doby dotrwał nam 1... Jeden zarodek... jeden transfer... Podany i wynik bety 17 i 7 (w 9 i 11 dpt.)
Niestety przegrany 0:1.
Tak myślałam że Cię źle zrozumiałam 🤔. Moja pierwsza stymulacja też była średnia, zostałam z jednym zarodkiem ale w drugiej miałam już aż 6🙂. Niestety pomimo 4 transferów ciągle nie jestem mamą 🙁.
Mało komu udaje się za pierwszym razem, choć są z nami takie w czepku urodzone 🙂.

Czy to znaczy że z sexu nici przez kilka miesięcy?
No wiesz zależy jaka masz wrażliwość .... luteina to rozpuszczalna tabletka i ona się rozpuszcza w formie takiego suchego twarożku ... także ja na dama myśl ze „ coś” mogłoby tam jeszcze zacierać to w zyyyyyciu za Chiny bym się nie dała 😂😂 ale ja mężowi powiedziałam ze jak już się uda to 9 miesięcy ma celibat i nawet niech mnie nie namawia bo to nasz cud będzie i on grzecznie się zgadza ❤️❤️ Sam powiedział ze by sobie nie wybaczył jakby coś się stało złego. To oczywiście na wyrost bo w zdrowej ciazy można uprawiać seks normalnie ale wiecie ciąża po in vitro to jednak wywołuje psychiczna choroba troszkę 😂😂😂

Leczymy się w Krakowie w Parens... Już mogę napisać że leczyliśmy się. Problem mamy po stronie męża kiepskie nasienie... Słaba morfo, ruchliwość...i duża fragmentacja DNA... 🙁 Ja mam 38, mąż 46 i za późno się poznaliśmy jak to mówimy... Choć wierzę, że jeszcze się nam uda choć śmiejemy się że z nas już dziadki... Ta pierwsza beta i pierwszy raz pozytywna w życiu i zabolało ech. Dziś spodziewałam się przyrostu... No ale wyszło inaczej. Zmienimy klinikę i poszukamy pomocy gdzieś indziej.
Dzięki za słowa otuchy. To mój pierwszy raz 🤭

Ja też Krk, ale inna klinika :) pierwszy transfer i beta zaskoczyła to naprawdę nie jest źle ❤ czemu chcecie zmienić klinikę? pierwsza stymulacja zwykle jest taka schematyczna i testowa, nie wiadomo jak zareagujemy na leki, u mnie też szału nie było, bo tylko 2 zarodki, ale przy kolejnej lekarz już zmienił protokół, leki i poszło o wiele lepiej

Fajnie że się odzywasz😊na pewno będzie Ci tu raźniej 😊i nie, nie jesteś tu najstarsza😘

No ten temat tak przytłacza... My jeszcze postanowiliśmy że nie mówimy narazie znajomym i jest naprawdę ciężko. Dziś pękłam i kliknelsm zarejestruj się i więcej co... Chyba zostanę tutaj dłużej bo naprawdę daltscid mi dziś tyle pozytywnych emocji że nareszcie odłożyłam smarkotki 🤨

No ten temat tak przytłacza... My jeszcze postanowiliśmy że nie mówimy narazie znajomym i jest naprawdę ciężko. Dziś pękłam i kliknelsm zarejestruj się i więcej co... Chyba zostanę tutaj dłużej bo naprawdę daltscid mi dziś tyle pozytywnych emocji że nareszcie odłożyłam smarkotki 🤨
Pewnie, zostań z nami, w kupie raźniej ❤️. Tak Cię zagadamy że w mig się pozbierasz 😘

reklama
Do góry