reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny witam jestem tu nowa choć duża część forum przeczytałam 🤭
Pierwsza procedura in vitro za nami. Tylko jeden zarodek nam przetrwał do 5-ej doby... transfer 4.06 dziś 11 dzień po transferze. W sobotę (w 9-ym dpt) beta 17. Dziś rano niestety tylko 7...
Czy już nie ma szans? Do mojej kliniki do lekarza się nie dodzwonie a położna powiedziała że dla spokoju zrobić betę jeszcze za dwa dni jeśli nie będzie @...
Czuję że już pozamiatane... 🙁
Nie ma szans?

Dziewczyny witam jestem tu nowa choć duża część forum przeczytałam 🤭
Pierwsza procedura in vitro za nami. Tylko jeden zarodek nam przetrwał do 5-ej doby... transfer 4.06 dziś 11 dzień po transferze. W sobotę (w 9-ym dpt) beta 17. Dziś rano niestety tylko 7...
Czy już nie ma szans? Do mojej kliniki do lekarza się nie dodzwonie a położna powiedziała że dla spokoju zrobić betę jeszcze za dwa dni jeśli nie będzie @...
Czuję że już pozamiatane... 🙁
Nie ma szans?
Kochana niestety to raczej ciąża biochemiczna jest 😢😢 przytulam najmocniej

Kochane: @Netiaskitchen mama nadzieje do zobaczenia w lipcu - mamy do siebie kontakt, @motylek24 Bozenko !!!!! Dziekuje ze mnie probowalas podniesc gdzie inni przewracali ❤❤❤ @nieagatka - zwyczajnie przepraszam - co zlego to nie ja ;) @Natsnats slicznoto moja - dzialaj ❤❤❤ @Czarna1985 @Aduś16 @Camilleka i inne WY wszystkie - to byl dla mnie zaszczyt ;) Ja odchodze bo chce sie skupic na sobie ;) trafilam tu po transferze - teraz tez chce sie do nie przygotowac - nie bede sie wystawiac na ta gonitwe - przed wszystkim chce zeby moja fredzia skupila sie na sobie ;) bedziemy transferowac chyba w tym samym dniu ;) Ananasowa - to tylko czas kiedy zostaniesz Matka - wierze w to ;) Ja sie odezwe w 6 dpt...
Złamałaś nam serca 😭😭😭Kochana nasza będziemy tęsknić ❤️❤️❤️ Trzymam kciuki skarbie za maleńką, koniecznie dawaj znać co i jak 😘😘😘

Nie😊te leki to przez jakieś 12-14 tyg po pozytywnej becie 😘
Wiedza niestety oznacza sporo własnych przejść, więc wcale Ci tego nie życzę. Ja miałam w sumie 7 transferów. To i dużo i mało. Zależy jak się na to patrzy. Ja patrzę tak🥰
Już ci kiedyś pisałam, daj mi go😘. Będziesz miała przecież następnego 😜

reklama
Wow dużo tego progesteronu, lekarz dał Ci receptę na to wszystko? Ja dostałam tylko 3x2 lutinus, później podmienił na luteinę, w 7 dpt prog był 14,65 a estadiol 386,9 i kazał brać leki bez zmian, oczywiście sama dołożyłam trochę luteiny, bo jednak próg mały mi się wydawał, może jednak powinnam brać jeszcze więcej, podpytam go na następnej wizycie jakie powinny być te normy i czy nie powinnam brać więcej progesteronu i estrofemu. Tak naprawdę u mnie nawet nie ma jakiegoś zalecenia, żeby sprawdzać prog i estradiol przy becie, co klinika to inaczej
U mnie też się nie sprawdza progesteronu i estradiolu, może to źle? Teraz może bym sama dla siebie zrobiła🤔

Do góry