Aaaaa, to ja cię kochana pamiętam dobrze . I te Twoje śliczne ciało i kluchy teżHahaha tak to ja ta opalona cycata, co wyrywała kluchy z dupy klientce
Ojjj ja bym Was chętnie ugościła
reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
Dziewczyny czy po punkcji miałyście kłopoty z siusianiem i zwiększyła Wam się znacznie objętość brzucha? Wyglądam na 5 miesiąc ciąży. Nie wiem czy nie powinnam podjechać do lekarza.
Łeeeeee, a my tu takie napaloneDziewczynki wezcie prosze pod uwage ze @klaudiaanita to młode dziewcze, ktora zaszla w ciaze przy pierwszym transferze, do tego po ciazy juz klinicznej przed drugim trymestrem - takim kobietom jest duzo łatwiej zajsc w naturalna ciaze Ja nie sadze zeby jakis bioenergo terapeuta czy jak on siebie nazywa udroznil moje jajowody Nie pisze sie na to - smierdzi mi tu wyludzaniem ;( Oczywiscie co łaska bo nie moze innaczej - jak ksiadz on tego nieopodatkuje. Traktowane jako darowizna, nie sadze zeby mial kase fiskalna i wydrukwal wam paragon Zwyczajnie nie mogl by sie z tego rozliczyc z fiskusem Poza tym ja teraz mam taki zapierdziel w pracy ze musze wolne oszczedzac na wizyty w klinice - oczywiscie nie chce was do tego zniechecac Bede trzymac kciuki za skutczne odblokowanie
Aduś16
Niby tak więc po co amh wogole badać...Chyba tylko wierzyć liczbie pęcherzyków na początku cyklu.
Aduś16
Może to efekt stymulacji i mezoterapii ze wychodzi zawyżone. Ale wniosek taki że to badanie można sobie wsadzić między bajki... A wszyscy ciągle się nim sugerują przy stymulacji....Szok!!! Ja rozumiem małe wahnięcia, ale to???!!! Czyli jakby prawidłowo Cię stymulować to pewnie i ilość pobranych pęcherzyków bylaby zupelnie inna
No właśnie! Ja już dzwoniłam ale nie ma narazie czasu...mam dzwonić wieczorem. Daj znać jak Ty zadzwonisz i co Ci powieŁeeeeee, a my tu takie napalone
motylek24
Kochana nie wiem? Ja myślę że każda klinika ma swój sprzęt i odczynniki, potrafi wyniki potem ogarnąć.Niby tak więc po co amh wogole badać...
Nie wiem gdzie robiłaś ostatni wynik ale to pomyłka i farsa jakaś.
Aduś16
Robiłam w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym tam gdzie @Pójdźka powtarzała swoje i jej też wyszło wyższe ale nie aż tak! Czyli te 2 wysokie wyniki AMH to błędy a to niskie to nie... Haha no tak, zawsze można interpretować to tak aby była jedna odpowiedź... 8 lat temu też wg Invicty miałam niskie AMH tylko że za każdym razem kilka blastocyst...Kochana nie wiem? Ja myślę że każda klinika ma swój sprzęt i odczynniki, potrafi wyniki potem ogarnąć.
Nie wiem gdzie robiłaś ostatni wynik ale to pomyłka i farsa jakaś.
Ananasowa93
Ja miałam 2 razy badane AMH taz w synevo 4,65 i później w invicta 4,5. Także wydaje mi się ze invicta robi rzetelne badania bo według nich ustał stymulację wiec ja bym polegała na ich wynikach. Dodatkowo widać po pęcherzykach antralnych jeszcze przed stymulacja jak to wyglada
reklama
Czarna1985
Kuzwa nie rozumiem. Może to głupie ale ja bym powtorzyla w kolejnym laboratoriumJa pierdziu dziewczyny!!! Trzymajcie mnie bo już kuzwa nic nie kumam... Mam wynik amh z UCK (inne labo niż Invicta) robiony w 2dc czyli prawidłowo tym razem i wyszedł 5.70 !!!! A w Invicta 0.54... Te same jednostki ale inny sprzęt.. O co chodzi mam teraz 3 całkiem skrajne wyniki
Podziel się: