reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mój mąż jak oglądał wszystko o calej procedurze i oglądał filmiki co i jak to do mnie mówi : Jak chcesz to może nie rób tego co?? Ja jak bym bym na Twoim miejscu to bym w życiu sie na to nie zgodzil 🤦‍♀️ Dodał mi takiej otuchy że szok 🤣🤣🤣
Dobrze że mam tu Was, bo od Niego to raczej wsparcia nie mam ani kopa w dupe 😂 Tak jak na niego patrze, to najchętniej by wyrzucił te wszystkie lekarstwa i zastrzyki lub spalil by to w ciul 😂😂😂

Kochana, mój mi dawał zastrzyki i codziennie powtarzał, że on by się w życiu nikomu nie dał kuć i sam też by sobie tych zastrzyków nie dawał. 😂😂 I stwierdził, że mnie podziwia ze to znoszę 🤪 także by się dogadali nasi panowie 😂😂

reklama
Ja jestem z Płocka, bym Was przenocowala wszystkie niestety w UK mieszkam, ale pierwsze słyszę o znachorze😱
Pewnie mnie nie pamiętacie, zniknęłam na długi czas bo "umierałam"... Bliźniaki mnie wykańczają, wy miotowalam po 10rszy dziennie, teraz 19tc u mnie i nadal wymiotuję ale mniej, a mdli mnie całe dnie... Buziaki dla wszystkich nowych i Starych dziewuszek🤗❤️
Rośnijcie sobie dalej zdrowo 😘😘😘a Ty bądź dzielna!!!

Ja pierdziu dziewczyny!!! Trzymajcie mnie bo już kuzwa nic nie kumam... Mam wynik amh z UCK (inne labo niż Invicta) robiony w 2dc czyli prawidłowo tym razem i wyszedł 5.70 !!!! A w Invicta 0.54... Te same jednostki ale inny sprzęt.. O co chodzi :( mam teraz 3 całkiem skrajne wyniki :(
Ja pierdziele, to już kompletnie jakaś bomba z tym AMH...przecież to są tak skrajne wyniki, ze aż niedowiary!!! I przez to mogą spartolić stymulację, bo na przykład masz za mało bądź za dużo leków🤔🤔

Ja pierdziele, to już kompletnie jakaś bomba z tym AMH...przecież to są tak skrajne wyniki, ze aż niedowiary!!! I przez to mogą spartolić stymulację, bo na przykład masz za mało bądź za dużo leków🤔🤔
Mam 3 wyniki... 8dc 1.76 UK, po owulacji 15dc 0.54 Invicta, 2dc 5.70 UCK (2 tygodnie po stymulacji)... Więc co wszystkie to błąd laboratorium??? Pęcherzykow nie miałam za wiele ale ja i tak już nie rozumiem którym wynikom wierzyć..

Ja pierdziu dziewczyny!!! Trzymajcie mnie bo już kuzwa nic nie kumam... Mam wynik amh z UCK (inne labo niż Invicta) robiony w 2dc czyli prawidłowo tym razem i wyszedł 5.70 !!!! A w Invicta 0.54... Te same jednostki ale inny sprzęt.. O co chodzi :( mam teraz 3 całkiem skrajne wyniki :(
Szok!!! Ja rozumiem małe wahnięcia, ale to???!!! Czyli jakby prawidłowo Cię stymulować to pewnie i ilość pobranych pęcherzyków bylaby zupelnie inna

Kiedyś tak miałam że raz mi wyszło 4 a raz 11. Lekarz mi mówił że odczynniki zmienili.
No ja nawet jak mam tylko 4 to już na pierwszym usg bez leków mam baaardzo dużo pęcherzykow więc nie chce mi się wierzyć, że ty masz prawie 6. Ten wynik wskazuje PCOS więc zupełnie bez sensu.

Mam 3 wyniki... 8dc 1.76 UK, po owulacji 15dc 0.54 Invicta, 2dc 5.70 UCK (2 tygodnie po stymulacji)... Więc co wszystkie to błąd laboratorium??? Pęcherzykow nie miałam za wiele ale ja i tak już nie rozumiem którym wynikom wierzyć..
Chyba tylko wierzyć liczbie pęcherzyków na początku cyklu.

Nie wiecie o której @mary.m miała mieć wizytę?
Martwię się co u niej...

Też dziś o niej myślałam.. mam nadzieję że szaleje ze szczęścia z powodu wysokiej bety i nie ma dla nas czasu [emoji4]

Też o niej myślę 😳

Dzięki Kochane, że o mnie pamiętacie, beta rośnie, ale przyrosty poniżej normy, dziś 14 dpt 332,9 (12 dpt było 214, 9 dpt 131, 7dpt 67). Ja oczywiście załamka, że nic z tego nie będzie, ale doktor postawił mnie trochę do pionu, żeby nie przekreślać jeszcze, mam zrobić betę w poniedziałek i przyjść na usg za tydzień. Dziś też zrobił mi usg i czegoś się tam dopatrzył, oczywiście za wcześnie na cokolwiek, ale coś tam pokazywał lekarce, którą szkoli, więc może to nie będzie pozamaciczna. Ale mam wizję pustego jaja jeśli beta nie zacznie spadać. Także czekam dalej. Zapytałam czy mógłby mi czymś zastąpić chociaż częściowo lutinus, bo zostawiam majątek w aptece, jedna paczka wystarcza na 3 dni i dał mi luteinę, 7 zł :o Tyle to ja mogę płacić zawsze 👍

reklama
Do góry