reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana w 2012 miałam 1.4 amh i 23 pęcherzyki w 3ciej stymulacji... Chodzi o to że lekarze się wkolko tego amh czepiają aby dobrać stymulacje... Wiem że nie mam prawie 6 ale 0.5 też nie...
To dziwne, bo ja robiłam amh w 2012 i nikt mi na te wyniki nie patrzył. Drugie amh robilam w 2015 tylko po to żeby się załapać do refundacji. Lekarz raczej kierował się usg.

Przy 1.4 aż 23? Kosmos bo to aż nierealne...

To dziwne, bo ja robiłam amh w 2012 i nikt mi na te wyniki nie patrzył. Drugie amh robilam w 2015 tylko po to żeby się załapać do refundacji. Lekarz raczej kierował się usg.

Przy 1.4 aż 23? Kosmos bo to aż nierealne...
No jak nie realne jak tak było.. To badanie AMH jest nie realne, a lekarz na nie prawie zawsze patrzą z tego wiem i dziewczyny piszą

No jak nie realne jak tak było.. To badanie AMH jest nie realne, a lekarz na nie prawie zawsze patrzą z tego wiem i dziewczyny piszą
Przeciez ci wierzę, że tak było.
Po prostu wygląda na to że to amh to o kant dupy obic i już.

Jak badanie inhibiny b. Mi wyszło że moje komórki mają taką samą jakość jak komórki 60latki. Tez wyszło, że głupota.

Wchodząc dziś na te forum miałam nadzieję, że już Cię tu nie zobaczę ❤️
Tak więc nadal trzymam kciuki 😘
Za Bazylke oczywiście też, noi za resztę dziewczyn
He he he, coś ty 😁. Chyba @Murawa chciała tu gasić światło, więc ja nie będę się wpierdzielac, to chociaż zamknę drzwi 😂.
Korona mnie kilka miesięcy opóźniła ale już działam, biorę leki do immunopresji, połowa lipca transfer i jeszcze znachora trzeba gdzieś wcisnąć 😜😘😘.
To mówisz że tak ci dziecioki w kość dają 😱😱😱. A przytylaś cosik jak tak źle się czujesz 🙂

Kochana w 2012 miałam 1.4 amh i 23 pęcherzyki w 3ciej stymulacji... Chodzi o to że lekarze się wkolko tego amh czepiają aby dobrać stymulacje... Wiem że nie mam prawie 6 ale 0.5 też nie...
Moja przyjaciółka robiła ivf w Belgii, była włączona do specjalnego programu, bo miała niskie amh (poniżej 1). Pierwsza stymulacja została przerwana przez brak odpowiedzi, nie wychodowala żadnego pęcherzyka nadającego się punkcji. Druga stymulacja 2 miesiace później 21 pecherzykow pobranych 8 blastocyst. Pierwszy transfer udany.
Nie ma reguly.

reklama
Ja pierdziu dziewczyny!!! Trzymajcie mnie bo już kuzwa nic nie kumam... Mam wynik amh z UCK (inne labo niż Invicta) robiony w 2dc czyli prawidłowo tym razem i wyszedł 5.70 !!!! A w Invicta 0.54... Te same jednostki ale inny sprzęt.. O co chodzi :( mam teraz 3 całkiem skrajne wyniki :(
Tez mialam roznice z dwoch roznych labo ale u mnie niewielka roxnica.w jednym 0.63 a drugim 1.63 wiec ujdzie

Do góry