reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oraz Dziewczyny dzisiaj 6dpt,zrobiłam dwa sikacze i obydwa są pozytywne. Pani dr zalecała zrobić betę w 8dpt, miałam pójść dzisiaj,ale skoro sikacze przynoszą takie wiesci to chyba wytrzymam😍 siedze i nie moge uwierzyć. Sprawdzam po dziesięć razy czy mi się nie przewidziało i czy nie zniknęły te kreski😱

Wspaniałe wieści ❤ musi być ładna beta jak już wyszły testy, trzymam kciuki ☺ ✊✊

reklama
Mam 3 wyniki... 8dc 1.76 UK, po owulacji 15dc 0.54 Invicta, 2dc 5.70 UCK (2 tygodnie po stymulacji)... Więc co wszystkie to błąd laboratorium??? Pęcherzykow nie miałam za wiele ale ja i tak już nie rozumiem którym wynikom wierzyć..

Dziwne rzeczy :o ale z Twoim amh chyba nie jest tak źle, bo inaczej zawsze wychodziłoby bardzo niskie, kto wie ile byłoby komórek przy odpowiedniej stymulacji

Ja jestem z Płocka, bym Was przenocowala wszystkie niestety w UK mieszkam, ale pierwsze słyszę o znachorze😱
Pewnie mnie nie pamiętacie, zniknęłam na długi czas bo "umierałam"... Bliźniaki mnie wykańczają, wy miotowalam po 10rszy dziennie, teraz 19tc u mnie i nadal wymiotuję ale mniej, a mdli mnie całe dnie... Buziaki dla wszystkich nowych i Starych dziewuszek🤗❤️
Czy dobrze pamiętam że ty to taka opalona laska z dużymi piersiami 🤔🤔🤔. Czy coś pomyliłam???
Ale by był czas jak byśmy Ci się na chałupę zwaliły 😁😁😁

Dzięki Kochane, że o mnie pamiętacie, beta rośnie, ale przyrosty poniżej normy, dziś 14 dpt 332,9 (12 dpt było 214, 9 dpt 131, 7dpt 67). Ja oczywiście załamka, że nic z tego nie będzie, ale doktor postawił mnie trochę do pionu, żeby nie przekreślać jeszcze, mam zrobić betę w poniedziałek i przyjść na usg za tydzień. Dziś też zrobił mi usg i czegoś się tam dopatrzył, oczywiście za wcześnie na cokolwiek, ale coś tam pokazywał lekarce, którą szkoli, więc może to nie będzie pozamaciczna. Ale mam wizję pustego jaja jeśli beta nie zacznie spadać. Także czekam dalej. Zapytałam czy mógłby mi czymś zastąpić chociaż częściowo lutinus, bo zostawiam majątek w aptece, jedna paczka wystarcza na 3 dni i dał mi luteinę, 7 zł :o Tyle to ja mogę płacić zawsze 👍

Jedna paczka lutinusa starcza Ci na 3 dni? 😱 To jakie masz dawki? 😱 Ja brałam lutinus 3x100 więc miałam opakowanie na tydzień. A po mojej stymulacji podrożał przez miesiąc o 100% 😱

Jedna paczka lutinusa starcza Ci na 3 dni? 😱 To jakie masz dawki? 😱 Ja brałam lutinus 3x100 więc miałam opakowanie na tydzień. A po mojej stymulacji podrożał przez miesiąc o 100% 😱

3x2 i jeszcze dodatkową tabletkę dorzuciłam, bo prg bez szału był, a tam tylko 21 tabletek. Przy wcześniejszych podejściach miałam lutinus łączony z crionone, albo z prolutexem

Dziewczynki wezcie prosze pod uwage ze @klaudiaanita to młode dziewcze, ktora zaszla w ciaze przy pierwszym transferze, do tego po ciazy juz klinicznej przed drugim trymestrem - takim kobietom jest duzo łatwiej zajsc w naturalna ciaze ;) Ja nie sadze zeby jakis bioenergo terapeuta czy jak on siebie nazywa udroznil moje jajowody ;) Nie pisze sie na to - smierdzi mi tu wyludzaniem ;( Oczywiscie co łaska bo nie moze innaczej - jak ksiadz on tego nieopodatkuje. Traktowane jako darowizna, nie sadze zeby mial kase fiskalna i wydrukwal wam paragon ;) Zwyczajnie nie mogl by sie z tego rozliczyc z fiskusem ;) Poza tym ja teraz mam taki zapierdziel w pracy ze musze wolne oszczedzac na wizyty w klinice - oczywiscie nie chce was do tego zniechecac ;) Bede trzymac kciuki za skutczne odblokowanie ;)

reklama
Dziewczyny czy po punkcji miałyście kłopoty z siusianiem i zwiększyła Wam się znacznie objętość brzucha? Wyglądam na 5 miesiąc ciąży. Nie wiem czy nie powinnam podjechać do lekarza.

Do góry