A w którym jesteś tygodniu? Ja mam duży apetyt teraz i ciągle jakieś smaki. Kanapka z serem i ogórki to moje ulubione danie a i jeszcze makaron z sosem pomidorowym. Hormony szaleją jak nic.To czekam razem z Tobą na wieści
Zrozumiałe że się martwisz,też tak miałam
Ja za to dzisiaj jakiś gorszy dzień,mega nerwowa jestem gotuje się we mnie ,nawet usnęłam w dzień i popłakałam sobie też i cały czas chce mi się jeść ,normalnie studnia bez dna
Hormony wariują,sama ze sobą nie mogę wytrzymać
Całuje Was i miłego wieczoru życzę ja wariatka
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Podobno to drugie sądzi się w pomidorach bo pomaga to na ich wzrost. To może szklarnia jak są psy[emoji3]
Łukasz chcialby inne zielsko
bazylia128
Ja dzisiaj co by nie bylo ze wczoraj mialam goraczke i zabieg a wystarczyla rozmowa z mama SUUUNNEEELMM po pracy na targosisko z warzywami (zupelnie sie zapomnialam ze jet corona!!!! i uwielbiam takie rynkowe stosika z warzywami i owocami) i pomrozilam troche sezonywcy warzywek jak botwinka Moja niesmailosci rozsadnosc nie zatrzymala mnie zeby wejsc do rossemana bo dzisiaj cycata moja przyszla taka opalna i mi pol godziny opowiadala jak to sie nie wysmarowala tym samoopalaczem- nie smierdzi i nie plam wiec ja tez postanowilam i do tego kupilam gugel cos do prasowania i cala posciel wyprasowalama w miedzy czasie - jest jak z hotelu POLECAM do samooplacza ktory kosztuje cos 65 zltrzeba kupic rekawice za 25 zl I moga kobiety w ciazy uzywac Juz siedze wyzmarowana na nago i ciesze sie ze nie mam na glowie bratowej
Załączniki
bazylia128
wysmarowana wybaczcie ale juz chyba nie bede poprawiac swoich błedów co ?Ja dzisiaj co by nie bylo ze wczoraj mialam goraczke i zabieg a wystarczyla rozmowa z mama SUUUNNEEELMM po pracy na targosisko z warzywami (zupelnie sie zapomnialam ze jet corona!!!! i uwielbiam takie rynkowe stosika z warzywami i owocami) i pomrozilam troche sezonywcy warzywek jak botwinka Moja niesmailosci rozsadnosc nie zatrzymala mnie zeby wejsc do rossemana bo dzisiaj cycata moja przyszla taka opalna i mi pol godziny opowiadala jak to sie nie wysmarowala tym samoopalaczem- nie smierdzi i nie plam wiec ja tez postanowilam i do tego kupilam gugel cos do prasowania i cala posciel wyprasowalama w miedzy czasie - jest jak z hotelu POLECAM do samooplacza ktory kosztuje cos 65 zltrzeba kupic rekawice za 25 zl I moga kobiety w ciazy uzywac Juz siedze wyzmarowana na nago i ciesze sie ze nie mam na glowie bratowej
bazylia128
heheheh szklarnia je tylko rozjuszy Cos poradze nie zostawie tak tegoPodobno to drugie sądzi się w pomidorach bo pomaga to na ich wzrost. To może szklarnia jak są psy[emoji3]
bazylia128
No co ty mowisz? Maja płec?O kochana to podobno wyższa szkoła bo to zielsko ma płeć. Osobniki żeńskie i męskie, każde do czego innego służy. Do tego na P. to już nie pamiętam, na pewno trzeba jedne wyrwać aby o zgrozo się nie zapylily. Kiedyś znajomy wyjaśniał co i jak zrobić.
Netiaskitchen
Czyli prawdziwe zielsko dla zaawansowanychw sumie to uczciweO kochana to podobno wyższa szkoła bo to zielsko ma płeć. Osobniki żeńskie i męskie, każde do czego innego służy. Do tego na P. to już nie pamiętam, na pewno trzeba jedne wyrwać aby o zgrozo się nie zapylily. Kiedyś znajomy wyjaśniał co i jak zrobić.
motylek24
Podobno mają. Zawsze myślałam, że wystarczy posiać i gotowe a jednak to nie takie proste. Ha zgadnijcie która płeć jest niepotrzebna. Oczywiście męska, trzeba wyrwać bo zapyla kwiaty.przez co te żeńskie okazy nie bedą nadawać się do "celów leczniczych".No co ty mowisz? Maja płec?
bazylia128
bo te meskie geny zawsze takie kolorowe jak u ptakow A ty dlaczego jeszcze nie spisz i jak dajesz rade tak dlugo z malymi dziciorkami ? jak dajesz rade w dzien?Podobno mają. Zawsze myślałam, że wystarczy posiać i gotowe a jednak to nie takie proste. Ha zgadnijcie która płeć jest niepotrzebna. Oczywiście męska, trzeba ją wyrwać bo zapyla kwiaty i nie nadają się do "celów leczniczych".
reklama
motylek24
Właśnie nie wiem po co ja jeszcze w necie grzebie. Jutro za to zapłacę ostatnio córka budzi się o 4 lub 5.... oczywiście wczesniej też o różnych dziwnych godzinach. Kręci się, ząbki wychodzą. W ciągu dnia idziemy razem spać syn w tym czasie ma lekcje wiec siedzi u siebie w pokoju. Dwie kawy w ciągu dnia stawiają mnie na nogi, no i w podeszłym wieku już tak dużo snu nie potrzebuje.bo te meskie geny zawsze takie kolorowe jak u ptakow A ty dlaczego jeszcze nie spisz i jak dajesz rade tak dlugo z malymi dziciorkami ? jak dajesz rade w dzien?
Podziel się: