reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kolejna wizyta 5 czerwca:)a ja już przebieram nogami. Wczoraj miałam jakiś kiepski dzień. Zamiast się cieszyć, że się udało to ja się martwię.
To czekam razem z Tobą na wieści 😊
Zrozumiałe że się martwisz,też tak miałam
Ja za to dzisiaj jakiś gorszy dzień,mega nerwowa jestem gotuje się we mnie ,nawet usnęłam w dzień i popłakałam sobie też 😅i cały czas chce mi się jeść ,normalnie studnia bez dna😀
Hormony wariują,sama ze sobą nie mogę wytrzymać
Całuje Was 😘i miłego wieczoru życzę ja wariatka😁💃

reklama
nie moge do gruntu bo mi Alusia, Ozi i Tola wszystko wyszarpia dlatego w donnicach :-D :-D 🤭 🤭 🤭 😍 😍 😍 👍 👍 👍 myslalam ze tak mozna?
Myślę, że zeby im bylo dobrze, znaczy tym zielskom, to musi być tak z 10x wiecej miejsca niż mają teraz. Tak na moje niefachowe oko. Jak nie grunt, to próbuj w skrzynkach, donicach czy co tam masz. W najgorszym wypadku wiadomo... A może jednak to się uda😀

reklama
Do góry