reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@kate_p7 rozmawialam dzis z Pania z laboratorium o hodowli i powiedziała że plemniki w FAMSI było typu 2 czyli trochę słabiej ale nie najgorzej.. W sumie to mało konkretnie mi odpowiedziała bo niby tylko 2 jajeczka ale oba się zaplodnily i do 3 doby było dobrze, mówiła coś o oprze w zaplodnieniu średnim co niby też troszkę świadczy o potencjale komórki ale nie jest źle niby.. Więc w sumie stwierdziła że jednoznacznie nie powie co jest słabym ogniwem oprócz ilości ilości jaj.. Nie stwierdziła jednoznacznie że przez nasienie padły po 3ciej dobie.. Po prostu stwierdziła że tak się zdarza i takie są cykle.. Więc nic kurna już nie wiem...
A Ty kiedy betę powtarzasz ?

Zielone oliwki to nawet moja mała córeczka wcina, a ona raczej niejadek :) ja uwielbiam, zawsze pizze z oliwkami zamawiam.
no i widzicie jakie gusta sa rozne - ja zielonych NIET ale inne robactwa OJ OWSZEM ;) zielone sa dla mnie za ostre kocham czaren najlepiej te pokrojone - pewnie zaraz ktos powie ze czarne pokrojone to nie oliwki - ja akurat takie uwielbiam i moj Łukasz tez ;)

Myślę, że zeby im bylo dobrze, znaczy tym zielskom, to musi być tak z 10x wiecej miejsca niż mają teraz. Tak na moje niefachowe oko. Jak nie grunt, to próbuj w skrzynkach, donicach czy co tam masz. W najgorszym wypadku wiadomo... A może jednak to się uda😀
o cholewcia czyli musze je powli z krzaczka wyjac i poprzesadzac ? Przecie mi to sie nie uda 🤭 :-) :):laugh2:

Ten busz rozsadzić w rządki. Pikować czyli rozsadzać rośliny z gęstego wysiewu. Doczytałam, że masz psy.....może w przyszłości pomyśl o ogrodzeniu kawałeczka poletka na warzywnik. Fajna sprawa.
yhyyyy musialabym ci pokazac jak kiedys probowalismy specjalnymi plotkami ogrodzic - co sie stalo ;) Nie da rady tylko w donnicach ;) Cos pomysle najwyzej wszystkie balkony zastawie donnicami ;)

reklama
Do góry