reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak nic - gość dla mnie.
Musze tylko ten obraz, co @nieagatka namalowała z głowy wymazać[emoji848]i kto wie, kto wie[emoji848]może mój Małż przestanie do mnie "Żabciu" mowić[emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Kuźwa nic nie wymazuj [emoji16] Zabraniam. No i zeby potem nie było, że nie ostrzegałam [emoji16][emoji16]

Kurczę może kolega chce całkiem zapomnieć i przepis cały rozwód lepiej szybciej ich rozdzielić bo nie wiadomo ile ten rozwód potrwa.[emoji3] A tak na serio też bym była zła. W końcu musi swój żal przebolec a picie co weekend i tak problemu nie rozwiąże.
A przed okresem to ja też często mam spadek formy psychicznej raz że okres a raz że hormony szaleją.
O kurde, też byłabym zła na Twoim miejscu [emoji33]. Pocieszanie kolegi w jeden wieczór byłoby ok, ale jak to już trzeci raz to przeginka [emoji1745]. I jeszcze okres na dojebanie [emoji853]
Ja kiedyś też pisałam że jak się z mężem pokłócę, to czuję się bardzo samotna[emoji853]. Pewnie też tak dziś miałaś [emoji3590] Porozmawiaj z nim na spokojnie, przecież do końca życia nie będzie kolegi zabawiał [emoji1745].

I właśnie się mojemu kuzynowi urodziło pierwsze dziecko a jest 6 lat młodszy ode mnie. Nie mam już kuzynostwa, które nie miało by dzieci :( jestem sama :(
Moja kuzynka o 2tyg ode mnie starsza ma 11 letnie dziecko. Jak je urodzila to ja już marzyłam, żeby być mama. Moja córa ma 3 lata. I wiesz co? Doczekasz się. Nie poddawaj się. Walcz, bo warto!

reklama
Kuwa Murawa, nie czytałaś 😱. Jakiś stary dziadek rękami i energią leczy, jakieś czakry odblokowuje itd. @klaudiaanita poszla z polecenia i zna pary którym pomógł 😱. Nie śmiej się tylko 😌. Ja też w to średnio wierzę ale bym poszła gdyby było blisko 😜. Idź
Hehehe :D Jak mi pomoże to polecę go każdej z was,serio😘
Wczoraj się akurat widziałam z tą znajoma,jej córa żywym dowodem,łobuz mały 😈Nie do okiełznania😁
A jak na razie to mnie pleeecy bolą od tego jego nastawiania mnie piętą 😂 i jajniki coś mnie smyrają,jestem po owulacji.
Teraz tylko czekanie..czy @ będzie czy też nie
Każda z nas to doskonale zna😌
Proszę kciuki trzymać 🤭
Chciałoby się taki prezent akurat na urodziny 🎂

Do góry