reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hejka Laski :)
co tam słychać???????
@Liliana87 ,🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ruchy Dzidzi ...i love it!!!!
@fredka84 kiedy startujesz?
@Aduś16 powodzonka w jajcobraniu✊✊✊
@Aaaanna ,CIO U CIEBIE I OBCEGO😍😍😍
@Tasza ??? Jak tam???
@Camilleka???????????where are you?????
@Doris30:-) ? Jak sytuacja u Ciebie???
Pozostałe Laski????????????????????????????????????????????????????????
@Waleczna36 widzę,że porobiłaś badania :) supcio!!!!teraz leki i się uda✊✊✊
@Wiórka ?Opowiadaj 😁😁😁
@klaudiaanita ulalalalala👌👌👌👌:p:p:p Piknaś! itaka Młoda:D:D:D
@nieagatka co u Ciebie???

@Netiaskitchen ,dziękuję Ci bardzo jeszcze raz-w końcu dotarła ja na pocztę🤪🤪🤪🤪
jesteś kochana! dziękuje za karteczkę😘😘😘 Kiedy jakieś podglądanko masz????
No ale żeś posta wyskrobała😜. Ja chyba za miesiąc ruszam, tak że jak nie wyjdzie to psychiatryk murowany😜. Opowiadaj co u ciebie się dzieje?

reklama
Zrobiłam i właśnie za dużo nie Wniosły, bo roznawialam z lekarzem i co to kwasu to biorę prenatal Uno więc powiedział że jest Oki, a co heparyny włączy ja przed ewentualnym transferem co wprawdzie wcześniej też brałam zastrzyki, więc nie wiem co dalej...
Czekam na miesiączkę i jadę do kontroli.
Myślisz że może powinnam zmienić ten prenatal albo dodadkowo brać b12 jeszcze, sama nie wiem 😕
A robiłaś te badanie CBA? Chyba się nad nim zastanawiałaś?

dwa tygodnie:o:o:o:o
o kudelę... to już czujesz lekki stresik ,co????? już za chwilkę, już niedługo🥰🥰🥰🥰

A ja? gdzie ja mogę się szlajac ,jak nie do pracy😂😂😂
Ale! by nie zapeszyć ,jak wszystko pójdzie dobrze to w lipcu transferooooooooooooooo:D:D:D:D
Jaram się jak pochodnia i już nie mogę się doczekać tych zastrzyków ,siniaków,zatwardzeń🤣🤣🤣🤣
Do PASIKONIKA w czerwcu i chyba wybiorę wizytę telefoniczną,jeszcze się zastanawiam-wszystko zależy ,czy zdążę kupić nowe auto😁😁😁

Dej spokój z tym wirusem - u nas zaczęli testować górników i nagle się okazało ,że jest nowe ognisko:errr::errr::errr: Najgorzej ,że ja właśnie do Katowic muszę =-ale co tam! zabezpieczę się i heja.
O proszę jaka biznesłumen, i auto i transfer, no proszę 😘. Auta to ja lubię, jestem taką małą blacharą 😜. Będziemy razem transferować 😘. A kto z Fredką betuje, ten świętuje 😂

Hejka Laski :)
co tam słychać???????
@Liliana87 ,[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] ruchy Dzidzi ...i love it!!!!
@fredka84 kiedy startujesz?
@Aduś16 powodzonka w jajcobraniu[emoji110][emoji110][emoji110]
@Aaaanna ,CIO U CIEBIE I OBCEGO[emoji7][emoji7][emoji7]
@Tasza ??? Jak tam???
@Camilleka???????????where are you?????
@Doris30:-) ? Jak sytuacja u Ciebie???
Pozostałe Laski????????????????????????????????????????????????????????
@Waleczna36 widzę,że porobiłaś badania :) supcio!!!!teraz leki i się uda[emoji110][emoji110][emoji110]
@Wiórka ?Opowiadaj [emoji16][emoji16][emoji16]
@klaudiaanita ulalalalala[emoji108][emoji108][emoji108][emoji108]:p:p:p Piknaś! itaka Młoda:D:D:D
@nieagatka co u Ciebie???

@Netiaskitchen ,dziękuję Ci bardzo jeszcze raz-w końcu dotarła ja na pocztę[emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
jesteś kochana! dziękuje za karteczkę[emoji8][emoji8][emoji8] Kiedy jakieś podglądanko masz????
U nas w miarę wporzo, poza mega dołem w pracy. Rośniemy, trochę boli, apetyt jest, niestety cukier już jest niegrzeczny więc duży restrykt na dietę, a tak ok[emoji3] młoda ma jakiś skok plus zęby i mimo ochoty na sex, to przy jej zasypianiu koło 23 ostatnio to nic mi się nie chce[emoji23][emoji23][emoji23] doskonalę przepis na szarlotkę z budyniem w wersji pode mnie, obczajam porę i ilość ruchu przed jedzeniem żeby glukoza była w ryzach [emoji23][emoji23][emoji23] marzy mi się wyjechać ale to chyba jak każdemu[emoji6] no i młody ma na imię Igor już[emoji4]

O proszę jaka biznesłumen, i auto i transfer, no proszę 😘. Auta to ja lubię, jestem taką małą blacharą 😜. Będziemy razem transferować 😘. A kto z Fredką betuje, ten świętuje 😂
Tiaaaa. Biznessrumen chyba🤣🤣🤣Zapierdalankoo było niezłe, to cosik się tam naskrobało😜😜😜Tylko problem jest, bo nagle się okazuje, że aut interesujących mnie nie ma🤣🤣🤣

Super byłoby razem. Ja jeszcze czekam na wyniki tarczycowy, strasznie ciężko termin wydebic u tej mojej endo. Mam wizytę tele przyszły tydzień, da skierowania i zobaczymy.

@Liliana87 ,teraz dopiera dotarłam do Twego zdjęcia-cudowne,przepiękne,zapierające dech [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Śliczna jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No kochana, bez przesady [emoji4] zwykła baba ze wsi ze mnie;)

reklama
Tiaaaa. Biznessrumen chyba🤣🤣🤣Zapierdalankoo było niezłe, to cosik się tam naskrobało😜😜😜Tylko problem jest, bo nagle się okazuje, że aut interesujących mnie nie ma🤣🤣🤣

Super byłoby razem. Ja jeszcze czekam na wyniki tarczycowy, strasznie ciężko termin wydebic u tej mojej endo. Mam wizytę tele przyszły tydzień, da skierowania i zobaczymy.
Biznessrumen, ja pierdzielę, padłam 😂😂😂. A aut nigdy nie ma jak się ich szuka. My w poprzednim roku szukaliśmy ponad pół roku 😱. Dobrze że mamy jeszcze takiego paździerza do jazdy to było czym dupę wozić.
A dziś właśnie byłam u mechanika bo mąż nie mógł, i wyobraź sobie że pojechałam sprawdzić koła, ponieważ 3 tygodnie temu kupiliśmy używane felgi i myślałam że są krzywe bo czuc było w aucie. Okazało się że felgi proste ale nowiuśkie opony felerne 😱. Pokazali mi na tym kółku do wyważania jak się krzywo kręciły 😱. I musimy ściągać, zawieźć, i czekać na reklamację. No co to kuwa sprzedają ludziom 🤷🤷🤷

Do góry