No ale żeś posta wyskrobała. Ja chyba za miesiąc ruszam, tak że jak nie wyjdzie to psychiatryk murowany. Opowiadaj co u ciebie się dzieje?Hejka Laski
co tam słychać???????
@Liliana87 , ruchy Dzidzi ...i love it!!!!
@fredka84 kiedy startujesz?
@Aduś16 powodzonka w jajcobraniu
@Aaaanna ,CIO U CIEBIE I OBCEGO
@Tasza ??? Jak tam???
@Camilleka???????????where are you?????
@Doris30:-) ? Jak sytuacja u Ciebie???
Pozostałe Laski????????????????????????????????????????????????????????
@Waleczna36 widzę,że porobiłaś badania supcio!!!!teraz leki i się uda
@Wiórka ?Opowiadaj
@klaudiaanita ulalalalala Piknaś! itaka Młoda
@nieagatka co u Ciebie???
@Netiaskitchen ,dziękuję Ci bardzo jeszcze raz-w końcu dotarła ja na pocztę
jesteś kochana! dziękuje za karteczkę Kiedy jakieś podglądanko masz????
reklama
A robiłaś te badanie CBA? Chyba się nad nim zastanawiałaś?Zrobiłam i właśnie za dużo nie Wniosły, bo roznawialam z lekarzem i co to kwasu to biorę prenatal Uno więc powiedział że jest Oki, a co heparyny włączy ja przed ewentualnym transferem co wprawdzie wcześniej też brałam zastrzyki, więc nie wiem co dalej...
Czekam na miesiączkę i jadę do kontroli.
Myślisz że może powinnam zmienić ten prenatal albo dodadkowo brać b12 jeszcze, sama nie wiem
A Ty ta immunosupresje już robisz teraz???No ale żeś posta wyskrobała. Ja chyba za miesiąc ruszam, tak że jak nie wyjdzie to psychiatryk murowany. Opowiadaj co u ciebie się dzieje?
O proszę jaka biznesłumen, i auto i transfer, no proszę . Auta to ja lubię, jestem taką małą blacharą . Będziemy razem transferować . A kto z Fredką betuje, ten świętujedwa tygodnie
o kudelę... to już czujesz lekki stresik ,co????? już za chwilkę, już niedługo
A ja? gdzie ja mogę się szlajac ,jak nie do pracy
Ale! by nie zapeszyć ,jak wszystko pójdzie dobrze to w lipcu transferooooooooooooooo
Jaram się jak pochodnia i już nie mogę się doczekać tych zastrzyków ,siniaków,zatwardzeń
Do PASIKONIKA w czerwcu i chyba wybiorę wizytę telefoniczną,jeszcze się zastanawiam-wszystko zależy ,czy zdążę kupić nowe auto
Dej spokój z tym wirusem - u nas zaczęli testować górników i nagle się okazało ,że jest nowe ognisko Najgorzej ,że ja właśnie do Katowic muszę =-ale co tam! zabezpieczę się i heja.
Tasza
Fanka BB :)
U nas w miarę wporzo, poza mega dołem w pracy. Rośniemy, trochę boli, apetyt jest, niestety cukier już jest niegrzeczny więc duży restrykt na dietę, a tak ok[emoji3] młoda ma jakiś skok plus zęby i mimo ochoty na sex, to przy jej zasypianiu koło 23 ostatnio to nic mi się nie chce[emoji23][emoji23][emoji23] doskonalę przepis na szarlotkę z budyniem w wersji pode mnie, obczajam porę i ilość ruchu przed jedzeniem żeby glukoza była w ryzach [emoji23][emoji23][emoji23] marzy mi się wyjechać ale to chyba jak każdemu[emoji6] no i młody ma na imię Igor już[emoji4]Hejka Laski
co tam słychać???????
@Liliana87 ,[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] ruchy Dzidzi ...i love it!!!!
@fredka84 kiedy startujesz?
@Aduś16 powodzonka w jajcobraniu[emoji110][emoji110][emoji110]
@Aaaanna ,CIO U CIEBIE I OBCEGO[emoji7][emoji7][emoji7]
@Tasza ??? Jak tam???
@Camilleka???????????where are you?????
@Doris30:-) ? Jak sytuacja u Ciebie???
Pozostałe Laski????????????????????????????????????????????????????????
@Waleczna36 widzę,że porobiłaś badania supcio!!!!teraz leki i się uda[emoji110][emoji110][emoji110]
@Wiórka ?Opowiadaj [emoji16][emoji16][emoji16]
@klaudiaanita ulalalalala[emoji108][emoji108][emoji108][emoji108] Piknaś! itaka Młoda
@nieagatka co u Ciebie???
@Netiaskitchen ,dziękuję Ci bardzo jeszcze raz-w końcu dotarła ja na pocztę[emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
jesteś kochana! dziękuje za karteczkę[emoji8][emoji8][emoji8] Kiedy jakieś podglądanko masz????
Tiaaaa. Biznessrumen chybaZapierdalankoo było niezłe, to cosik się tam naskrobałoTylko problem jest, bo nagle się okazuje, że aut interesujących mnie nie maO proszę jaka biznesłumen, i auto i transfer, no proszę . Auta to ja lubię, jestem taką małą blacharą . Będziemy razem transferować . A kto z Fredką betuje, ten świętuje
Super byłoby razem. Ja jeszcze czekam na wyniki tarczycowy, strasznie ciężko termin wydebic u tej mojej endo. Mam wizytę tele przyszły tydzień, da skierowania i zobaczymy.
Nieeee, wystrachałam się z deka o odpuściłam ten cykl . Za 19 dni okres i ruszam z immunopresja, a potem na kolejny cykl transferA Ty ta immunosupresje już robisz teraz???
No to też w lipcuNieeee, wystrachałam się z deka o odpuściłam ten cykl . Za 19 dni okres i ruszam z immunopresja, a potem na kolejny cykl transfer
Oby się nam nic nie wykrzaczyło
Liliana87
Fanka BB :)
No kochana, bez przesady [emoji4] zwykła baba ze wsi ze mnie@Liliana87 ,teraz dopiera dotarłam do Twego zdjęcia-cudowne,przepiękne,zapierające dech [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Śliczna jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Biznessrumen, ja pierdzielę, padłam . A aut nigdy nie ma jak się ich szuka. My w poprzednim roku szukaliśmy ponad pół roku . Dobrze że mamy jeszcze takiego paździerza do jazdy to było czym dupę wozić.Tiaaaa. Biznessrumen chybaZapierdalankoo było niezłe, to cosik się tam naskrobałoTylko problem jest, bo nagle się okazuje, że aut interesujących mnie nie ma
Super byłoby razem. Ja jeszcze czekam na wyniki tarczycowy, strasznie ciężko termin wydebic u tej mojej endo. Mam wizytę tele przyszły tydzień, da skierowania i zobaczymy.
A dziś właśnie byłam u mechanika bo mąż nie mógł, i wyobraź sobie że pojechałam sprawdzić koła, ponieważ 3 tygodnie temu kupiliśmy używane felgi i myślałam że są krzywe bo czuc było w aucie. Okazało się że felgi proste ale nowiuśkie opony felerne . Pokazali mi na tym kółku do wyważania jak się krzywo kręciły . I musimy ściągać, zawieźć, i czekać na reklamację. No co to kuwa sprzedają ludziom
Podziel się: