reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To pierwsze ro rosman dobrze ze nie robilam haulu zakupwego 😂👍 teraz bede na dnich myc meble w kuchni bo jednak na jasnych wszystko widac, musze odswiezyc zmywarke, lodowke i pralke ;) i oczywiscie doszlo duuuzo duperelek takich z kosmetykow kolorowych i pierdoly do kapieli - bradzo lubie te sole z isana sa tanie ale daja duzo piany i barwia wode ;) udalo sie kupic baldeja i ma 4 dwie biale i dwie rozowe juuupppiiiii tak sie ucieszylam, moja mam oczywiscie tez sobie kupila, no i idac do kasy wzielam do domy to biale cos i to filoetowe cosbo mi sie podobalo ;) Ale kupilam kilka sztuk tych zywych kamieni - jaki czad-one tanie bo 3 zl za doniczke taka mala, ale te kamienie kwitną i bede robic z nich kompazycje w takich naczyniach szklanych do tego dobralam sobie kamyki, ziemie do kaktusow i tnawoz do kaktusow i jakies pierdoly i bede sie tym bawic ;) No i te donnice do pomidorkow i chyba to wsyztka aha i bukszpan taki wiekszy jeszcze wzielam ;) Rodzice wzieli borowki i aronie i jakis iglak co sie BABA nazywa ;) Jak przyjechalam do domu to oczywiscie rosman i szybko zrobilam zupke pieczarkowa ;) Do Łukasza przyjechal jakis facet w sprawach PRACOWYCH ;) to ja sie ubralam w taki termoaktywny dres i pobieglam do rodzicow - mam do nich lasami jakies 4, 20 km... Pomagalam im to wszystko sadzic - wyszlo jakies 40 sztuk borowki i kilka aroni, cos tam jeszcze beda dokupywac - to wszystko oczywiscie nad staw ;) I potem moj tata nas poczestowal drinkiem z whisky ze spritem - sam nie pil bo juz wspomnalam ze kiedys mial problem z alko ;) no a my jak wypilysmy po jednym a bylo takie smaczne to zawolalysmy po drugim🤑🤭🤪:laugh2: normalnie sie ostatnio wyluzowalam - ale jutro juz nie pije ;) Jakkkkk mmmiii ssieeee dobrze wracalo 😅😅😅 teraz szybki proszynic i musze siedziec przy tych moich chwastach i pownosci do domku to co trzeba ;)

reklama
Hej dziewczynki. Potrzebuje porady. Zastanawiamy się z mezem co zrobić , bo nie zapowiada sie zeby zamieszanie z koronawirusem sie szybko skończyło. Myslimy zeby jechać do Polski zeby podejść do transferu ale bez histeroskopii . Chciałabym ja zrobic ale nie mam jak. Maksymalnie mozemy byc w Polsce miesiąc w tym 2 tyg kwarantanny. Kuz..a to nas blokuje. I teraz nie wiemy co zrobic czy czekac kolejne pół moze rok na transfer🤔 czy zaryzykować i podejsc bez. Napisałam do lekarza ale on nic nie odpisał😔Dziewczyny pomóżcie 😭

Hej dziewczynki. Potrzebuje porady. Zastanawiamy się z mezem co zrobić , bo nie zapowiada sie zeby zamieszanie z koronawirusem sie szybko skończyło. Myslimy zeby jechać do Polski zeby podejść do transferu ale bez histeroskopii . Chciałabym ja zrobic ale nie mam jak. Maksymalnie mozemy byc w Polsce miesiąc w tym 2 tyg kwarantanny. Kuz..a to nas blokuje. I teraz nie wiemy co zrobic czy czekac kolejne pół moze rok na transfer🤔 czy zaryzykować i podejsc bez. Napisałam do lekarza ale on nic nie odpisał😔Dziewczyny pomóżcie 😭
Ja w Twojej sytuacji mając kilka zarodków podeszlabym bez histeroskopii.. Będziesz na zaleceniach Pasnika pierwszy raz a to już może przynieść wymierny efekt.. Przez koronę jak będziesz czekać na histeroskopie to może w tym roku Ci się nawet nie udać podejść do transferu a szkoda czasu aż tyle

Masz kilka zarodkow ;) Podeszla bym w takiej sytuacji bez histero ale ze schratingiem ;) Mysle ze nikt ci tutaj nie doradzi na 100 percent zeby nie miec pozniej niczego na sumieni. Musisz sama sobie odpowiedziec . Ja bym podchodzila i nie zastanawiala sie ;)

Hej dziewczynki. Potrzebuje porady. Zastanawiamy się z mezem co zrobić , bo nie zapowiada sie zeby zamieszanie z koronawirusem sie szybko skończyło. Myslimy zeby jechać do Polski zeby podejść do transferu ale bez histeroskopii . Chciałabym ja zrobic ale nie mam jak. Maksymalnie mozemy byc w Polsce miesiąc w tym 2 tyg kwarantanny. Kuz..a to nas blokuje. I teraz nie wiemy co zrobic czy czekac kolejne pół moze rok na transfer[emoji848] czy zaryzykować i podejsc bez. Napisałam do lekarza ale on nic nie odpisał[emoji17]Dziewczyny pomóżcie [emoji24]
A ile macie mrozaczkow przypomnij? Jeśli jest zapas to podejdź bez histeroskopii, bo przecież I tak wprowadzisz zmiany w lekach według zaleceń Pasnika. Bo według mnie szkoda czasu.. nie wiadomo kiedy się to gowno skończy. Nie jesteście w stanie załatwić sobie jakiegoś dokumentu,że pracujecie za granicą? Wtedy jest się zwolnionym z kwarantanny tutaj..

Ja w Twojej sytuacji mając kilka zarodków podeszlabym bez histeroskopii.. Będziesz na zaleceniach Pasnika pierwszy raz a to już może przynieść wymierny efekt.. Przez koronę jak będziesz czekać na histeroskopie to może w tym roku Ci się nawet nie udać podejść do transferu a szkoda czasu aż tyle
Masz racje kochana ale niewiem czy Czechu sie zgodzi. Bo ostatnio naciskal na ta histeroskopie. Musze zadzwonić i jak najszybciej sie z nim skontaktować

reklama
Do góry