reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To pierwsze ro rosman dobrze ze nie robilam haulu zakupwego 😂👍 teraz bede na dnich myc meble w kuchni bo jednak na jasnych wszystko widac, musze odswiezyc zmywarke, lodowke i pralke ;) i oczywiscie doszlo duuuzo duperelek takich z kosmetykow kolorowych i pierdoly do kapieli - bradzo lubie te sole z isana sa tanie ale daja duzo piany i barwia wode ;) udalo sie kupic baldeja i ma 4 dwie biale i dwie rozowe juuupppiiiii tak sie ucieszylam, moja mam oczywiscie tez sobie kupila, no i idac do kasy wzielam do domy to biale cos i to filoetowe cosbo mi sie podobalo ;) Ale kupilam kilka sztuk tych zywych kamieni - jaki czad-one tanie bo 3 zl za doniczke taka mala, ale te kamienie kwitną i bede robic z nich kompazycje w takich naczyniach szklanych do tego dobralam sobie kamyki, ziemie do kaktusow i tnawoz do kaktusow i jakies pierdoly i bede sie tym bawic ;) No i te donnice do pomidorkow i chyba to wsyztka aha i bukszpan taki wiekszy jeszcze wzielam ;) Rodzice wzieli borowki i aronie i jakis iglak co sie BABA nazywa ;) Jak przyjechalam do domu to oczywiscie rosman i szybko zrobilam zupke pieczarkowa ;) Do Łukasza przyjechal jakis facet w sprawach PRACOWYCH ;) to ja sie ubralam w taki termoaktywny dres i pobieglam do rodzicow - mam do nich lasami jakies 4, 20 km... Pomagalam im to wszystko sadzic - wyszlo jakies 40 sztuk borowki i kilka aroni, cos tam jeszcze beda dokupywac - to wszystko oczywiscie nad staw ;) I potem moj tata nas poczestowal drinkiem z whisky ze spritem - sam nie pil bo juz wspomnalam ze kiedys mial problem z alko ;) no a my jak wypilysmy po jednym a bylo takie smaczne to zawolalysmy po drugim🤑🤭🤪:laugh2: normalnie sie ostatnio wyluzowalam - ale jutro juz nie pije ;) Jakkkkk mmmiii ssieeee dobrze wracalo 😅😅😅 teraz szybki proszynic i musze siedziec przy tych moich chwastach i pownosci do domku to co trzeba ;)

reklama
Hej dziewczynki. Potrzebuje porady. Zastanawiamy się z mezem co zrobić , bo nie zapowiada sie zeby zamieszanie z koronawirusem sie szybko skończyło. Myslimy zeby jechać do Polski zeby podejść do transferu ale bez histeroskopii . Chciałabym ja zrobic ale nie mam jak. Maksymalnie mozemy byc w Polsce miesiąc w tym 2 tyg kwarantanny. Kuz..a to nas blokuje. I teraz nie wiemy co zrobic czy czekac kolejne pół moze rok na transfer🤔 czy zaryzykować i podejsc bez. Napisałam do lekarza ale on nic nie odpisał😔Dziewczyny pomóżcie 😭

Hej dziewczynki. Potrzebuje porady. Zastanawiamy się z mezem co zrobić , bo nie zapowiada sie zeby zamieszanie z koronawirusem sie szybko skończyło. Myslimy zeby jechać do Polski zeby podejść do transferu ale bez histeroskopii . Chciałabym ja zrobic ale nie mam jak. Maksymalnie mozemy byc w Polsce miesiąc w tym 2 tyg kwarantanny. Kuz..a to nas blokuje. I teraz nie wiemy co zrobic czy czekac kolejne pół moze rok na transfer🤔 czy zaryzykować i podejsc bez. Napisałam do lekarza ale on nic nie odpisał😔Dziewczyny pomóżcie 😭
Ja w Twojej sytuacji mając kilka zarodków podeszlabym bez histeroskopii.. Będziesz na zaleceniach Pasnika pierwszy raz a to już może przynieść wymierny efekt.. Przez koronę jak będziesz czekać na histeroskopie to może w tym roku Ci się nawet nie udać podejść do transferu a szkoda czasu aż tyle

Masz kilka zarodkow ;) Podeszla bym w takiej sytuacji bez histero ale ze schratingiem ;) Mysle ze nikt ci tutaj nie doradzi na 100 percent zeby nie miec pozniej niczego na sumieni. Musisz sama sobie odpowiedziec . Ja bym podchodzila i nie zastanawiala sie ;)

Hej dziewczynki. Potrzebuje porady. Zastanawiamy się z mezem co zrobić , bo nie zapowiada sie zeby zamieszanie z koronawirusem sie szybko skończyło. Myslimy zeby jechać do Polski zeby podejść do transferu ale bez histeroskopii . Chciałabym ja zrobic ale nie mam jak. Maksymalnie mozemy byc w Polsce miesiąc w tym 2 tyg kwarantanny. Kuz..a to nas blokuje. I teraz nie wiemy co zrobic czy czekac kolejne pół moze rok na transfer[emoji848] czy zaryzykować i podejsc bez. Napisałam do lekarza ale on nic nie odpisał[emoji17]Dziewczyny pomóżcie [emoji24]
A ile macie mrozaczkow przypomnij? Jeśli jest zapas to podejdź bez histeroskopii, bo przecież I tak wprowadzisz zmiany w lekach według zaleceń Pasnika. Bo według mnie szkoda czasu.. nie wiadomo kiedy się to gowno skończy. Nie jesteście w stanie załatwić sobie jakiegoś dokumentu,że pracujecie za granicą? Wtedy jest się zwolnionym z kwarantanny tutaj..

Ja w Twojej sytuacji mając kilka zarodków podeszlabym bez histeroskopii.. Będziesz na zaleceniach Pasnika pierwszy raz a to już może przynieść wymierny efekt.. Przez koronę jak będziesz czekać na histeroskopie to może w tym roku Ci się nawet nie udać podejść do transferu a szkoda czasu aż tyle
Masz racje kochana ale niewiem czy Czechu sie zgodzi. Bo ostatnio naciskal na ta histeroskopie. Musze zadzwonić i jak najszybciej sie z nim skontaktować

reklama
Do góry