Tak, tak... JaaaaaassneNo kochana, bez przesady [emoji4] zwykła baba ze wsi ze mnie
reklama
Dejże spokój trza uważać z każdej strony teraz. Wszędzie oszuścimnie to zawsze dziwi, że ludzie mają sumienie badziewie sprzedawaćBiznessrumen, ja pierdzielę, padłam . A aut nigdy nie ma jak się ich szuka. My w poprzednim roku szukaliśmy ponad pół roku . Dobrze że mamy jeszcze takiego paździerza do jazdy to było czym dupę wozić.
A dziś właśnie byłam u mechanika bo mąż nie mógł, i wyobraź sobie że pojechałam sprawdzić koła, ponieważ 3 tygodnie temu kupiliśmy używane felgi i myślałam że są krzywe bo czuc było w aucie. Okazało się że felgi proste ale nowiuśkie opony felerne . Pokazali mi na tym kółku do wyważania jak się krzywo kręciły . I musimy ściągać, zawieźć, i czekać na reklamację. No co to kuwa sprzedają ludziom
Pójdźka
Fanka BB :)
No ty jak cos napiszesz.. jebł... m i oplułam sobie cala przyłbice w pracyO proszę jaka biznesłumen, i auto i transfer, no proszę . Auta to ja lubię, jestem taką małą blacharą . Będziemy razem transferować . A kto z Fredką betuje, ten świętuje
I my sie doczekamy.. kiedyś
Waleczna36
Kochana nie wiem czy mam rację, ale komórki nk są za wysokie, chyba powinny być max 12, może jakaś mądra głowa się wypowie? Wybierasz się do immunologa?
Raczej nie, po konsultacji telefonicznej z moim lekarzem wyszło że jest Oki, zwiększymy tylko ewentualnie heparyne.
Waleczna36
Jedyne do czego można się przyczepić to nk 19%. Niby wszyscy mówią ze 12 to max ale ja np mam 16 i pani doktor mi powiedziała ze to jest dobry wynik i mam nie czytać internetu i ze we krwi jest zawsze więcej niż w macicy a przy inplantacji chodzi o nk maciczne. I nic mi na to nie dali w klinice. Jest w zakresie referencyjnym wiec trudno powiedzieć. Czy twój lekarz jakoś to interpretował ?
Tak, dzwoniłam do niego na szybko, powiedzial że jest Oki zwiększymy tylko heparyne w razie w i tyle.
Waleczna36
A robiłaś te badanie CBA? Chyba się nad nim zastanawiałaś?
CBA nieee kochana, o tych nie myślałam.
Tutaj mi doradzili ta trombofilie i immunofenotyp i to właśnie zrobiłam.
bazylia128
Takie baby ze wsi to tylko u Donatana w teledyskach sąTak, tak... Jaaaaaassne
bazylia128
reklama
bazylia128
Podziel się: