reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hejka Laski :)
co tam słychać???????
@Liliana87 ,🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ruchy Dzidzi ...i love it!!!!
@fredka84 kiedy startujesz?
@Aduś16 powodzonka w jajcobraniu✊✊✊
@Aaaanna ,CIO U CIEBIE I OBCEGO😍😍😍
@Tasza ??? Jak tam???
@Camilleka???????????where are you?????
@Doris30:-) ? Jak sytuacja u Ciebie???
Pozostałe Laski????????????????????????????????????????????????????????
@Waleczna36 widzę,że porobiłaś badania :) supcio!!!!teraz leki i się uda✊✊✊
@Wiórka ?Opowiadaj 😁😁😁
@klaudiaanita ulalalalala👌👌👌👌:p:p:p Piknaś! itaka Młoda:D:D:D
@nieagatka co u Ciebie???

@Netiaskitchen ,dziękuję Ci bardzo jeszcze raz-w końcu dotarła ja na pocztę🤪🤪🤪🤪
jesteś kochana! dziękuje za karteczkę😘😘😘 Kiedy jakieś podglądanko masz????
No ale żeś posta wyskrobała😜. Ja chyba za miesiąc ruszam, tak że jak nie wyjdzie to psychiatryk murowany😜. Opowiadaj co u ciebie się dzieje?

reklama
Zrobiłam i właśnie za dużo nie Wniosły, bo roznawialam z lekarzem i co to kwasu to biorę prenatal Uno więc powiedział że jest Oki, a co heparyny włączy ja przed ewentualnym transferem co wprawdzie wcześniej też brałam zastrzyki, więc nie wiem co dalej...
Czekam na miesiączkę i jadę do kontroli.
Myślisz że może powinnam zmienić ten prenatal albo dodadkowo brać b12 jeszcze, sama nie wiem 😕
A robiłaś te badanie CBA? Chyba się nad nim zastanawiałaś?

dwa tygodnie:o:o:o:o
o kudelę... to już czujesz lekki stresik ,co????? już za chwilkę, już niedługo🥰🥰🥰🥰

A ja? gdzie ja mogę się szlajac ,jak nie do pracy😂😂😂
Ale! by nie zapeszyć ,jak wszystko pójdzie dobrze to w lipcu transferooooooooooooooo:D:D:D:D
Jaram się jak pochodnia i już nie mogę się doczekać tych zastrzyków ,siniaków,zatwardzeń🤣🤣🤣🤣
Do PASIKONIKA w czerwcu i chyba wybiorę wizytę telefoniczną,jeszcze się zastanawiam-wszystko zależy ,czy zdążę kupić nowe auto😁😁😁

Dej spokój z tym wirusem - u nas zaczęli testować górników i nagle się okazało ,że jest nowe ognisko:errr::errr::errr: Najgorzej ,że ja właśnie do Katowic muszę =-ale co tam! zabezpieczę się i heja.
O proszę jaka biznesłumen, i auto i transfer, no proszę 😘. Auta to ja lubię, jestem taką małą blacharą 😜. Będziemy razem transferować 😘. A kto z Fredką betuje, ten świętuje 😂

Hejka Laski :)
co tam słychać???????
@Liliana87 ,[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] ruchy Dzidzi ...i love it!!!!
@fredka84 kiedy startujesz?
@Aduś16 powodzonka w jajcobraniu[emoji110][emoji110][emoji110]
@Aaaanna ,CIO U CIEBIE I OBCEGO[emoji7][emoji7][emoji7]
@Tasza ??? Jak tam???
@Camilleka???????????where are you?????
@Doris30:-) ? Jak sytuacja u Ciebie???
Pozostałe Laski????????????????????????????????????????????????????????
@Waleczna36 widzę,że porobiłaś badania :) supcio!!!!teraz leki i się uda[emoji110][emoji110][emoji110]
@Wiórka ?Opowiadaj [emoji16][emoji16][emoji16]
@klaudiaanita ulalalalala[emoji108][emoji108][emoji108][emoji108]:p:p:p Piknaś! itaka Młoda:D:D:D
@nieagatka co u Ciebie???

@Netiaskitchen ,dziękuję Ci bardzo jeszcze raz-w końcu dotarła ja na pocztę[emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
jesteś kochana! dziękuje za karteczkę[emoji8][emoji8][emoji8] Kiedy jakieś podglądanko masz????
U nas w miarę wporzo, poza mega dołem w pracy. Rośniemy, trochę boli, apetyt jest, niestety cukier już jest niegrzeczny więc duży restrykt na dietę, a tak ok[emoji3] młoda ma jakiś skok plus zęby i mimo ochoty na sex, to przy jej zasypianiu koło 23 ostatnio to nic mi się nie chce[emoji23][emoji23][emoji23] doskonalę przepis na szarlotkę z budyniem w wersji pode mnie, obczajam porę i ilość ruchu przed jedzeniem żeby glukoza była w ryzach [emoji23][emoji23][emoji23] marzy mi się wyjechać ale to chyba jak każdemu[emoji6] no i młody ma na imię Igor już[emoji4]

O proszę jaka biznesłumen, i auto i transfer, no proszę 😘. Auta to ja lubię, jestem taką małą blacharą 😜. Będziemy razem transferować 😘. A kto z Fredką betuje, ten świętuje 😂
Tiaaaa. Biznessrumen chyba🤣🤣🤣Zapierdalankoo było niezłe, to cosik się tam naskrobało😜😜😜Tylko problem jest, bo nagle się okazuje, że aut interesujących mnie nie ma🤣🤣🤣

Super byłoby razem. Ja jeszcze czekam na wyniki tarczycowy, strasznie ciężko termin wydebic u tej mojej endo. Mam wizytę tele przyszły tydzień, da skierowania i zobaczymy.

@Liliana87 ,teraz dopiera dotarłam do Twego zdjęcia-cudowne,przepiękne,zapierające dech [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Śliczna jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No kochana, bez przesady [emoji4] zwykła baba ze wsi ze mnie;)

reklama
Tiaaaa. Biznessrumen chyba🤣🤣🤣Zapierdalankoo było niezłe, to cosik się tam naskrobało😜😜😜Tylko problem jest, bo nagle się okazuje, że aut interesujących mnie nie ma🤣🤣🤣

Super byłoby razem. Ja jeszcze czekam na wyniki tarczycowy, strasznie ciężko termin wydebic u tej mojej endo. Mam wizytę tele przyszły tydzień, da skierowania i zobaczymy.
Biznessrumen, ja pierdzielę, padłam 😂😂😂. A aut nigdy nie ma jak się ich szuka. My w poprzednim roku szukaliśmy ponad pół roku 😱. Dobrze że mamy jeszcze takiego paździerza do jazdy to było czym dupę wozić.
A dziś właśnie byłam u mechanika bo mąż nie mógł, i wyobraź sobie że pojechałam sprawdzić koła, ponieważ 3 tygodnie temu kupiliśmy używane felgi i myślałam że są krzywe bo czuc było w aucie. Okazało się że felgi proste ale nowiuśkie opony felerne 😱. Pokazali mi na tym kółku do wyważania jak się krzywo kręciły 😱. I musimy ściągać, zawieźć, i czekać na reklamację. No co to kuwa sprzedają ludziom 🤷🤷🤷

Do góry