nieagatka
Fanka BB :)
dwa tygodnie
o kudelę... to już czujesz lekki stresik ,co????? już za chwilkę, już niedługo[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]
A ja? gdzie ja mogę się szlajac ,jak nie do pracy[emoji23][emoji23][emoji23]
Ale! by nie zapeszyć ,jak wszystko pójdzie dobrze to w lipcu transferooooooooooooooo
Jaram się jak pochodnia i już nie mogę się doczekać tych zastrzyków ,siniaków,zatwardzeń[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Do PASIKONIKA w czerwcu i chyba wybiorę wizytę telefoniczną,jeszcze się zastanawiam-wszystko zależy ,czy zdążę kupić nowe auto[emoji16][emoji16][emoji16]
Dej spokój z tym wirusem - u nas zaczęli testować górników i nagle się okazało ,że jest nowe ognisko Najgorzej ,że ja właśnie do Katowic muszę =-ale co tam! zabezpieczę się i heja.
Zero stresu. Nic, Serio. Porodem wogole się nie martwię, będzie cc najprawdopodobniej jednak tam gdzie rodziłam, ciąć będzie mnie moja lekarka, której ufam jak nikomu. Ostatnio bardzo szybko doszłam do siebie więc teraz też na to liczę. Jak już pisałam kiedyś dużo bardziej niż porodem przejmuje się rozstaniem z moja córcia, ale cóż.
Kuuurczaki lipiec jest już niedługooooo [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]