reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem po badaniu. Na USG wszystko super, lekarz stwierdził, że "dziobak wygląda tak jak powinien". Za tydzień wyniki krwi, pani genetyk będzie do mnie dzwonić. Maluszek ma 57,7 mm, i 160u/min serduszka. Płci wcale nie szukał i USG trwało max 3minuty i nawet zdjęcia nie dostałam.
Super, ze wszystko dobrze😊😊😊a tak się bałaś😊który masz teraz dokładnie tc?
Wielkość Dziobaka😍i bicie serduszka idealne 😊😊😊❤️

Pierwsze słyszę-zielonego pojęcia nie mam🤷‍♀️może coś jak ovitrele u nas (niektóre kliniki dają też)) .🧐🧐🧐🤔🤔🤔
Dopytaj Pigułe i daj znac ,bo ciekawa jestem na co to?
jak po transferze??????????????????? @Doris30:-) ?????????????
Murawa dopiero przeczytałam, mała coś nerwowa jest wczoraj wszystko na nie🙈🙈🙊🙊🙉🙉 to co wzięłam to jest coś na wyciszenie macicy tyle czytałam. Wieczorem jak idzie spać to ja też zasypiam a ciągle sobie mówię że przeczytam wasze komentarze 😊😊 czuje się normalnie nic mnie nie boli i myślę już że się nie udało bo z Laura jednak bolał mnie dół brzucha jak na okres.

Mam to samo. Zero pozytywnego testu i podwyższonej bety. To jest załamujące...
Ja pierwszy transfer tez taki miałam, 2 najlepsze zarodki podane i beta nie drgnęła. Potem mialam sprawdzaną receptywność endo i kurczliwość macicy i wyszło ok.żadnych nowych leków, a drugi transfer się już udał. Zresztą u mnie własnie tak widzę ze to działa. Albo beta zero i nic nawet nie drgnie (tak miałam 5 razy) , a jak już się beta ruszy to wtedy się udaje.

reklama
No ja chce koniecznie ale nulka mi oddala termin tylko jak tam dzwonilam to nie chca mi go oddac ;( wiec czekamy na ostatnia chwile. A moze jak ty zadzwonisz to pozwola ci oddac na moje nazwisko ja bym chciala telekonferencje...
Może spróbuj tu u Taszy też. To chyba faktycznie trezba trafić na te właściwą babkę. Ja i tak dalej trzymam dalej dla Ciebie

Do góry