bazylia128
Fanka BB :)
Kurcze to dosc wysoko co nie...U mnie ten parametr wyszedł podwyższony bo miałam wynik 3.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze to dosc wysoko co nie...U mnie ten parametr wyszedł podwyższony bo miałam wynik 3.
juz napisalam priv do Taszy ale nie odpisuje wiec grzecznie czekam Podalam swoje daneMoże spróbuj tu u Taszy też. To chyba faktycznie trezba trafić na te właściwą babkę. Ja i tak dalej trzymam dalej dla Ciebie
Poczekaj, z tymi pseudo objawami to bywa bardzo różnie. Kiedy robisz betę?Murawa dopiero przeczytałam, mała coś nerwowa jest wczoraj wszystko na nie to co wzięłam to jest coś na wyciszenie macicy tyle czytałam. Wieczorem jak idzie spać to ja też zasypiam a ciągle sobie mówię że przeczytam wasze komentarze czuje się normalnie nic mnie nie boli i myślę już że się nie udało bo z Laura jednak bolał mnie dół brzucha jak na okres.
No @Aduś16 stwierdzila ze konieczna będzie co najmniej immunosupresja, a może coś więcej.Kurcze to dosc wysoko co nie...
JA sie w tym gubie zawsze immunosupresja tj co? accofil i te silniejsze czy encortony?No @Aduś16 stwierdzila ze konieczna będzie co najmniej immunosupresja, a może coś więcej.
No jakieś encortony lub inne sterydy. Accofil to głównie chyba jest przy brakujacych kirach, a z tym u mnie było spoko akuratJA sie w tym gubie zawsze immunosupresja tj co? accofil i te silniejsze czy encortony?
[emoji16][emoji16][emoji16]@Tasza ti ti ti titttttt