reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, Wczoraj się tak stresowałam ze od 4 rano dziś bolą mnie jajniki i czuję że zbliża się okres, oj będzie ból tym bardziej a ja źle przechodzę miesiaczki. Bardzo obfite i bólowe do tego stopnia że mdleje z bolu. Ale zauważyłam jeszcze jedna rzecz, jak tylko pojawiły się te bóle automatycznie zaczęła mnie bolec, nie nie wiem jak to opisać, moja joga która kiedyś miałam operowana na żylaki która miała niedrozna. Coś w tym musi być, może tu pojawia się jakiś problem, co myślicie.
USG kontrolne miałam robione to nic nie wyszło, żadnego zapslrnia czy nie drożności ale podejrzane to to jest ze zaczęła dokuczać teraz jak zbliża się miesiączka.

reklama

Załączniki

• 20191222_064706.jpg
    20191222_064706.jpg
    261 KB · Wyświetleń: 45
Dziewczyny, Wczoraj się tak stresowałam ze od 4 rano dziś bolą mnie jajniki i czuję że zbliża się okres, oj będzie ból tym bardziej a ja źle przechodzę miesiaczki. Bardzo obfite i bólowe do tego stopnia że mdleje z bolu. Ale zauważyłam jeszcze jedna rzecz, jak tylko pojawiły się te bóle automatycznie zaczęła mnie bolec, nie nie wiem jak to opisać, moja joga która kiedyś miałam operowana na żylaki która miała niedrozna. Coś w tym musi być, może tu pojawia się jakiś problem, co myślicie.
USG kontrolne miałam robione to nic nie wyszło, żadnego zapslrnia czy nie drożności ale podejrzane to to jest ze zaczęła dokuczać teraz jak zbliża się miesiączka.
Cos faktycznie dziwnie, szczegolnie ze tylko jedna cie boli. U mnie to normalne, zawsze mam bole krzyżowe i ciągną nogi az do kolan.

A ja dzisiaj byłam na wizycie i wszystko z Dzidziolkiem ok;) rośnie pięknie;) Moja lekarka chciala mi zrobic zdjecie 3D ale nie dało rady. Powiedziała, że mam jakieś grube przepływy i nie wyostrzylo się. Nie dostałam dzis zdjecia, ale mogłam nagrać filmiki telefonem;) chyba z 4 trzasnelam łącznie z serduszkiem;) dzidzia ma ok 15cm ;) Nie było widać czy dziewczynka czy chłopak. Kolejna wizyta 18 maja ;)
Super[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Dziewczyny mam dzisiaj informatyka w domu i bedzie mi przygotowywal mijesce pracy ;) Powoli nam sie koncza zapasy ;) I tak sie zastanawialam jak jest wasze zdanie? Wiadomo ze czesc rzeczy kupimy w zwyklym spozywczaku u nas na wsi ale tak badzo chcialabym sie wybrac do lidla albo biedronki ;) Rozbilyscie ostatnio tam zakupy? Jak to teraz wyglada? W jakich godzinach najlpeiej sie tam wybrac? I baaardzo bym chciala wjechac do centrum ogrodniczego ;) @fredka84 myszko moja czy juz jest czas zeby kupic takie kwiatki jak surfinia albo peralgonie? Czy cos takiego? Rok temu mialam zasadzone takie fajne trawy zwisajace i werbene ale to chyba jeszcze za wczesnie tak ?
Traw nie mam, werbena mi przymarzła ale odrasta[emoji3]

reklama
Mi to idzie jak krew z nosa
Zrobilam do dzis tylko nk
Teraz biore sie za reszte
U mnie nigdy nie bylo implantacji. Wiec moze przyczyna u nas inna? To juz dobry znak ze jest implantacja. Glupio zabrzmi ale chociaz raz chcialabym miec dodatnie hcg zeby wiedziec ze to w ogole
mozliwe... a tak to dla mnie nierealne
Mam to samo. Zero pozytywnego testu i podwyższonej bety. To jest załamujące...

Do góry