reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1588153509842.jpeg

Ja ci tu wczoraj o kwiatkach napitalałam a ty mialas wczoraj urodzinki :o:o:o Kochana zycze Ci przede wszystkim tego maleństwa - doczekasz sie zobaczysz ✊✊✊ Bardzo mocno w to wierze ze za chwile dołączysz do grupy szczesliwie zaciążonych dziewczyn 👍👍👍 Jestes kochana i zazdroszcze Twojej siostrze ze ma taka cudowna siostre bo gdybym ja miala siostre to marzyłabym o takie siostrze jak TY ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Spoznione zyczenia ale szczere - wiesz o tym 😍😍😍 Pochwal sie co wczoraj robiłas ?

No @Aduś16 stwierdzila ze konieczna będzie co najmniej immunosupresja, a może coś więcej.
Hej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docenta

Hej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docenta
Ty lepiej powiedz jak u Ciebie?Kiedy masz wizytę? Bo ja tu kciukasy mocno będę zaciskać😊

Zobacz załącznik 1112931
Ja ci tu wczoraj o kwiatkach napitalałam a ty mialas wczoraj urodzinki :o:o:o Kochana zycze Ci przede wszystkim tego maleństwa - doczekasz sie zobaczysz [emoji110][emoji110][emoji110] Bardzo mocno w to wierze ze za chwile dołączysz do grupy szczesliwie zaciążonych dziewczyn [emoji106][emoji106][emoji106] Jestes kochana i zazdroszcze Twojej siostrze ze ma taka cudowna siostre bo gdybym ja miala siostre to marzyłabym o takie siostrze jak TY [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Spoznione zyczenia ale szczere - wiesz o tym [emoji7][emoji7][emoji7] Pochwal sie co wczoraj robiłas ?

Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]

Czyli jak mam CD4/CD8 2,2 a wszystkie ANA ujemne to chyba nie jest tak zle? Ja pierdziele no chyba nie jest mi dane dostac sie do PAsnika najwyzej pojade do immuna w czestochowie do gyncentrum ale @Netiaskitchen plisssss trzymaj dalej ten termin moze jakims cudem Ciebie posluchaja ;)

Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]
Czyli urodziny przelozylas na piąteczek? Ale ciacho do pracy i dla meza napewno jakies zrobilas - przyznaj sie ;) Czyli od wczoraj obie mamy 36 lat ;)

Kochana, wszystjiego NAJ, NAJ, NAJ!!! ❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
No wiadomo czego Ci życzę ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Co ja tu będę się dlugo rozpisywać 😀Żebyś mogła za jakiś już niedlugi czas nam tu wrzucić piekne zdjęcie brzusia ❤️😀 i żebyś się musiała wkrótce zastanawiać czy na tej ślicznej nowej ścieżce da się zapitalać wózkiem 😀Niech się wreszcie spelni to o czym marzycie 😀No i tych milionów w totka to też Ci życzę, a co będę Ci żałować 😘😘😘

reklama
Do góry