Encortony i Equorale [emoji6]JA sie w tym gubie zawsze immunosupresja tj co? accofil i te silniejsze czy encortony?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ja ci tu wczoraj o kwiatkach napitalałam a ty mialas wczoraj urodzinki Kochana zycze Ci przede wszystkim tego maleństwa - doczekasz sie zobaczysz Bardzo mocno w to wierze ze za chwile dołączysz do grupy szczesliwie zaciążonych dziewczyn Jestes kochana i zazdroszcze Twojej siostrze ze ma taka cudowna siostre bo gdybym ja miala siostre to marzyłabym o takie siostrze jak TY ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Spoznione zyczenia ale szczere - wiesz o tym Pochwal sie co wczoraj robiłas ?
Za co znowu kuwa[emoji12]@fredka84 ale dostaniesz wpier...........dol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aduś16
Hej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docentaNo @Aduś16 stwierdzila ze konieczna będzie co najmniej immunosupresja, a może coś więcej.
Netiaskitchen
Ty lepiej powiedz jak u Ciebie?Kiedy masz wizytę? Bo ja tu kciukasy mocno będę zaciskaćHej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docenta
Zobacz załącznik 1112931
Ja ci tu wczoraj o kwiatkach napitalałam a ty mialas wczoraj urodzinki Kochana zycze Ci przede wszystkim tego maleństwa - doczekasz sie zobaczysz [emoji110][emoji110][emoji110] Bardzo mocno w to wierze ze za chwile dołączysz do grupy szczesliwie zaciążonych dziewczyn [emoji106][emoji106][emoji106] Jestes kochana i zazdroszcze Twojej siostrze ze ma taka cudowna siostre bo gdybym ja miala siostre to marzyłabym o takie siostrze jak TY [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Spoznione zyczenia ale szczere - wiesz o tym [emoji7][emoji7][emoji7] Pochwal sie co wczoraj robiłas ?
Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]
bazylia128
Czyli jak mam CD4/CD8 2,2 a wszystkie ANA ujemne to chyba nie jest tak zle? Ja pierdziele no chyba nie jest mi dane dostac sie do PAsnika najwyzej pojade do immuna w czestochowie do gyncentrum ale @Netiaskitchen plisssss trzymaj dalej ten termin moze jakims cudem Ciebie posluchajaHej dziewczyny! Sorry dopiero doczytuje po lepkach.. mam mnostwo pracy! CD4/CD8 blisko r to juz moga byc schody i wtedy wazne sa inne parametry, jak dodatkowe sa ANA dodatnie do immunologia bedzie przeszkadzac.. ja zaszlam w ciaze ponad z lat temu jak mialam 2.7 i nie poronilam a bylam tylko na sterydzie..jedyne co beta na poczatku slabo rosla ale przeszkoda mogly byc braki w KIRach.. teraz mialam 2.9 i ana lekko dodatnie no i immunosupresja to bylo minimum wg docenta
bazylia128
Czyli urodziny przelozylas na piąteczek? Ale ciacho do pracy i dla meza napewno jakies zrobilas - przyznaj sie Czyli od wczoraj obie mamy 36 latŁooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]
Netiaskitchen
Kochana, wszystjiego NAJ, NAJ, NAJ!!!Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
No wiadomo czego Ci życzę Co ja tu będę się dlugo rozpisywać Żebyś mogła za jakiś już niedlugi czas nam tu wrzucić piekne zdjęcie brzusia i żebyś się musiała wkrótce zastanawiać czy na tej ślicznej nowej ścieżce da się zapitalać wózkiem Niech się wreszcie spelni to o czym marzycie No i tych milionów w totka to też Ci życzę, a co będę Ci żałować
reklama
Netiaskitchen
TrzymamCzyli jak mam CD4/CD8 2,2 a wszystkie ANA ujemne to chyba nie jest tak zle? Ja pierdziele no chyba nie jest mi dane dostac sie do PAsnika najwyzej pojade do immuna w czestochowie do gyncentrum ale @Netiaskitchen plisssss trzymaj dalej ten termin moze jakims cudem Ciebie posluchaja
Podziel się: