reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1587967370_hxramq_600.jpg

Coś na poprawę humoru 😁

Hejka. Żyję. Praca mnie pochłania[emoji6]
Ostatnio miałam telewizyte u endo. Za dwa tygodnie robię cały pakiet wyników (nawet z tym jest teraz problem[emoji15]). I będziemy decydować co dalej z tą moją tarczycą... Zastanawiam się też nad kliniką. Czy zostać w Gc(oni już wracają do normalnej pracy), czy jednak nie zmienić na inną, bliżej siebie z dobrym lekarzem prowadzącym...tyle, że oni jeszcze nie pracują. Ale w sumie i tak muszę czekać. Z Apc jeszcze do mnie nie dzwonili. Muszę zacząć tarabanic do nich. Pomału czas plany w bardziej konkretne zamieniać [emoji106]
A co u Ciebie?
@Netiaskitchen jak tam?
@Czarna1985 ,@Wiórka ,@Ananasowa93 ,@Tasza i inne dziewczyny, cio słychować?
@nieagatka jak u Ciebie sytuacja?
Hejo. My siedzimy na dworu jak się tylko da, a niestety nie pada więc tak nam dni mijają. Ciąża ok, poza zawirowaniami w głowie, młodej idą zęby i każe się nosić na maxa, więc kręgosłup mi siada. No i szykuje mi się cukrzyca ciążowa, więc powrót do diety mnie czeka [emoji23] sadzę zielsko w ogrodzie, trochę pracuję, tryb mieszany[emoji6]

Kobitki co robic??? W tym miesiącu mam mieć transfer na naturalnym cyklu jak będzie dobrze jednak lekarz powiedział że bez accofilu i encortonu. Powiedział że możemy przetransferowac dwa zarodki ale co z tego jak staram sie od 8 lat i zero dodatniej bety kiedykolwiek. Co mi to da? Nie wiem co robic:((( Napisałam do Paśnika i czekam na odpowiedz. Ktoś coś wie? Ktoś ma skopaną immuno i będzie brał te leki? Doradzcie cos:(((

Kobitki co robic??? W tym miesiącu mam mieć transfer na naturalnym cyklu jak będzie dobrze jednak lekarz powiedział że bez accofilu i encortonu. Powiedział że możemy przetransferowac dwa zarodki ale co z tego jak staram sie od 8 lat i zero dodatniej bety kiedykolwiek. Co mi to da? Nie wiem co robic:((( Napisałam do Paśnika i czekam na odpowiedz. Ktoś coś wie? Ktoś ma skopaną immuno i będzie brał te leki? Doradzcie cos:(((
Ja mam lekko namieszane w immuno i bez leków od Paśnika nie odważę się zrobić transferu. Straciłam już 4 zarodki i szkoda że wcześniej do niego nie trafiłam. Musisz sama na spokojnie podjąć decyzję, ja nie chcę ci nic narzucać [emoji846].
A co ci Paśnik powiedział, że w czym tkwi problem, że się nie udaje?
@Czarna1985 ma zalecony accofil

reklama
Do góry