reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1587967370_hxramq_600.jpg

Coś na poprawę humoru 😁

Hejka. Żyję. Praca mnie pochłania[emoji6]
Ostatnio miałam telewizyte u endo. Za dwa tygodnie robię cały pakiet wyników (nawet z tym jest teraz problem[emoji15]). I będziemy decydować co dalej z tą moją tarczycą... Zastanawiam się też nad kliniką. Czy zostać w Gc(oni już wracają do normalnej pracy), czy jednak nie zmienić na inną, bliżej siebie z dobrym lekarzem prowadzącym...tyle, że oni jeszcze nie pracują. Ale w sumie i tak muszę czekać. Z Apc jeszcze do mnie nie dzwonili. Muszę zacząć tarabanic do nich. Pomału czas plany w bardziej konkretne zamieniać [emoji106]
A co u Ciebie?
@Netiaskitchen jak tam?
@Czarna1985 ,@Wiórka ,@Ananasowa93 ,@Tasza i inne dziewczyny, cio słychować?
@nieagatka jak u Ciebie sytuacja?
Hejo. My siedzimy na dworu jak się tylko da, a niestety nie pada więc tak nam dni mijają. Ciąża ok, poza zawirowaniami w głowie, młodej idą zęby i każe się nosić na maxa, więc kręgosłup mi siada. No i szykuje mi się cukrzyca ciążowa, więc powrót do diety mnie czeka [emoji23] sadzę zielsko w ogrodzie, trochę pracuję, tryb mieszany[emoji6]

Kobitki co robic??? W tym miesiącu mam mieć transfer na naturalnym cyklu jak będzie dobrze jednak lekarz powiedział że bez accofilu i encortonu. Powiedział że możemy przetransferowac dwa zarodki ale co z tego jak staram sie od 8 lat i zero dodatniej bety kiedykolwiek. Co mi to da? Nie wiem co robic:((( Napisałam do Paśnika i czekam na odpowiedz. Ktoś coś wie? Ktoś ma skopaną immuno i będzie brał te leki? Doradzcie cos:(((

Kobitki co robic??? W tym miesiącu mam mieć transfer na naturalnym cyklu jak będzie dobrze jednak lekarz powiedział że bez accofilu i encortonu. Powiedział że możemy przetransferowac dwa zarodki ale co z tego jak staram sie od 8 lat i zero dodatniej bety kiedykolwiek. Co mi to da? Nie wiem co robic:((( Napisałam do Paśnika i czekam na odpowiedz. Ktoś coś wie? Ktoś ma skopaną immuno i będzie brał te leki? Doradzcie cos:(((
Ja mam lekko namieszane w immuno i bez leków od Paśnika nie odważę się zrobić transferu. Straciłam już 4 zarodki i szkoda że wcześniej do niego nie trafiłam. Musisz sama na spokojnie podjąć decyzję, ja nie chcę ci nic narzucać [emoji846].
A co ci Paśnik powiedział, że w czym tkwi problem, że się nie udaje?
@Czarna1985 ma zalecony accofil

reklama
Do góry