reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja i tak bede stala prxzy swoim ze wybor wuzka i powod do bezsennosci przy dzisiejscych okolicnaschc jest dla mnie blachy !!!! i duzo osob na priw mi to pogratulowalo ;) Nie sadze zeby mialo wikesze czy mniejsz znaczenie do leku [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Tak, dla Ciebie blachy, bo miałaś wczoraj strasznie trudny dzień, który teraz bedzie powodował mnóstwo mysli problemów, stresu. Ale to nie oznacza,ze mozesz komuś robic przykrosc;( czyli o wózku czy ciuszku tutaj napisać, czy zapytac nie można ale o przepisie na ciasto, butach do biegania czy sadzonkach juz mozna i to nie jest denerwujące? Bazylia, jeszcze nie tak dawno jak dwa czy trzy dni temu @Aduś16 napisała, że nie jest tu fajnie, @JeczacaMarta odrzuciła swoje paskudne 3 grosze i wiele z nas napisała, że to forum jest fajne bo można napisać o wszystkim.. Ja tego nie rozumiem. Jesteśmy razem, wspieramy się niby na każdym etapie ale zaszłaś w ciaze to nie masz prawa głosu i wypieprzaj??? Już Twoje rady nam nie potrzebne?? Sorry, może jestem dziwna ale tego nie rozumiem. Wydawało mi sie,ze jak nikt inny wszystkie tutaj kobiety rozumieją caly proces in vitro i są wyrozumiałe.. A ostatnio nie raz poczułam,ze jednak nie.. A jeszcze ponad miesiąc temu opowiadalam Wam sytuację ode mnie z pracy, kiedy to kolezanka, której nie udało się zajsc w ciaze 12 lat temu tak mnie potraktowała, gdy się dowiedziała,ze mi sie udalo.. I wtedy były komentarze,ze rozumiecie ja ale mimo wszystko ona zle się zachowała..
Przepraszam,jak kogoś teraz urazilam ale takie są moje przemyślenia po nocy. @bazylia128 bardzo Cię lubię, nie wyobrażam sobie znaleźć się w Twojej sytuacji, wierzę,że to się dobrze skończy ale co do wczorajszego zachowania po prostu lepszym rozwiązaniem jest jak sama napisalas o @Netiaskitchen nie napisać i po swojemu przetrawić.
Jeśli moje wywody są do dupy- to napiszcie mi wprost. Ja też kwasów nie lubię.

Ostatnia edycja:
reklama
@Waleczna36 kochana moja trzymam kciuki z całych sił o to, żebyś doświadczyła cudu i w końcu mogła odetchnąć z ulgą [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]

@Aaaanna żeby dzisiejsza beta Cię uspokoiła, żebyś tez mogła uwierzyć w cuda i dała nadzieję, że natura jest niesamowita [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]

@wiórka bardzo mi przykro z powodu taty [emoji852] ściskam mocno i powodzenia dzisiaj! Z takim Aniołem Stróżem musi się udać! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja również trzymam za Was kciuki dziewczyny! I będę czekała na wieści [emoji8]

Tak, dla Ciebie blachy, bo miałaś wczoraj strasznie trudny dzień, który teraz bedzie powodował mnóstwo mysli problemów, stresu. Ale to nie oznacza,ze mozesz komuś robic przykrosc;( czyli o wózku czy ciuszku tutaj napisać, czy zapytac nie można ale o przepisie na ciasto, butach do biegania czy sadzonkach juz mozna i to nie jest denerwujące? Bazylia, jeszcze nie tak dawno jak dwa czy trzy dni temu @Aduś16 napisała, że nie jest tu fajnie, @JeczacaMarta odrzuciła swoje paskudne 3 grosze i wiele z nas napisała, że to forum jest fajne bo można napisać o wszystkim.. Ja tego nie rozumiem. Jesteśmy razem, wspieramy się niby na każdym etapie ale zajrzałas w ciaze to nie masz prawa głosu i wypieprzaj??? Już Twoje rady nam nie potrzebne?? Sorry, może jestem dziwna ale tego nie rozumiem. Wydawało mi sie,ze jak nikt inny wszystkie tutaj kobiety rozumieją caly proces in vitro i są wyrozumiałe.. A ostatnio nie raz poczułam,ze jednak nie.. A jeszcze ponad miesiąc temu opowiadalam Wam sytuację ode mnie z pracy, kiedy to kolezanka, której nie udało się zajsc w ciaze 12 lat temu tak mnie potraktowała, gdy się dowiedziała,ze mi sie udalo.. I wtedy były komentarze,ze rozumiecie ja ale mimo wszystko ona zle się zachowała..
Przepraszam,jak kogoś teraz urqzilam ale takie są moje przemyślenia po nocy. @bazylia128 bardzo Cię lubię, nie wyobrażam sobie znaleźć się w Twojej sytuacji, wierzę,że to się dobrze skończy ale co do wczorajszego zachowania po prostu lepszym rozwiązaniem jest jak sama napisalas o @Netiaskitchen nie napisać i po swojemu przetrawić.
Jeśli moje wywody są do dupy- to napiszcie mi wprost. Ja też kwasów nie lubię.

Bardzo mądrze napisane.Obiektywnie.Rozsądnie.

Co do kwasów na forum. Były już tutaj nie raz i nie dwa. Niestety często właśnie o dzieciowe sprawy. Myślę że trzeba zrozumieć obie strony. Jest wątek ciężarówek, tam można gadać o akcesoriach , ubrankach, pokoikach dziecięcych itd. Na tym forum bardziej akceptowalne są wieści z wizyt, zdjęcie z USG, potem zawiadomienie o szczęśliwym i lekkim porodzie:) nikt też nikogo nie wygania. Zawsze można zabierać głos na temat in vitro i kibicować dziewczynom.
Cześć dziewczyny. Ja popieram to co napisała Motylek.
Uwierzcie jak nam niezaciazonym jest ciężko czytać o ubrankach, wózkach czy wystrojach[emoji17]. Oczywiście, że cieszymy się z wami, ale każda z was do niedawna pisała jak ją bolało że w ciążę zaszła jakaś znajoma czy sąsiadka. Ja teraz jestem wyłączona i mnie takie posty nie ruszają ale w sytuacji @bazylia128 byłabym pewnie tak samo rozżalona [emoji17].
Nie wiem czy ktoś dobrze rozumie co chcę powiedzieć [emoji849].
Każda jest na innym etapie i ma swoje problemy - ja to rozumiem [emoji3590]. Ale też sobie nie wyobrażam ,że jestem po np nieudanym transferze i wchodzę na forum a tu gadki o wystrojach itp.
Jest osobny wątek na takie rozmowy, tam można się cieszyć swoim stanem bez możliwości unieszczęśliwienia innych [emoji3590]
Bez obrazy dziewczyny, ja nie chcę nikogo wyganiać ani nic z tych rzeczy [emoji3590]

Ja już po pobraniu wynik ma być ok 10. Nerwy nieziemskie. Ale jakoś muszę wytrwać. W nocy też przez emocje nie mogłam spać ciągle śniły mi się liczby.
@Waleczna36 kochana moja trzymam kciuki z całych sił o to, żebyś doświadczyła cudu i w końcu mogła odetchnąć z ulgą [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]

@Aaaanna żeby dzisiejsza beta Cię uspokoiła, żebyś tez mogła uwierzyć w cuda i dała nadzieję, że natura jest niesamowita [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]

@wiórka bardzo mi przykro z powodu taty [emoji852] ściskam mocno i powodzenia dzisiaj! Z takim Aniołem Stróżem musi się udać! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Cześć dziewczyny. Ja popieram to co napisała Motylek.
Uwierzcie jak nam niezaciazonym jest ciężko czytać o ubrankach, wózkach czy wystrojach[emoji17]. Oczywiście, że cieszymy się z wami, ale każda z was do niedawna pisała jak ją bolało że w ciążę zaszła jakaś znajoma czy sąsiadka. Ja teraz jestem wyłączona i mnie takie posty nie ruszają ale w sytuacji @bazylia128 byłabym pewnie tak samo rozżalona [emoji17].
Nie wiem czy ktoś dobrze rozumie co chcę powiedzieć [emoji849].
Każda jest na innym etapie i ma swoje problemy - ja to rozumiem [emoji3590]. Ale też sobie nie wyobrażam ,że jestem po np nieudanym transferze i wchodzę na forum a tu gadki o wystrojach itp.
Jest osobny wątek na takie rozmowy, tam można się cieszyć swoim stanem bez możliwości unieszczęśliwienia innych [emoji3590]
Bez obrazy dziewczyny, ja nie chcę nikogo wyganiać ani nic z tych rzeczy [emoji3590]

Fredzia ,ja to rozumiem.Przeczytaj post @Liliana87 ,czy moje.Dużo jest tu innych tematów-więc bądżmy dla wszystkich takie same,tylko o to proszę-nie obrażajmy innych! Nie wyganiajmy stąd nikogo-to nie jest prywatne forum 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️Przepraszam Cię, ale dla mnie nie ma na to usprawiedliwienia-tu nie chodzi o to czy ,Artemida zrobiła dobrze.Przyznałam ,że temat niefortunny na ten moment-ale dużo takich tu było wcześniej 🤷‍♀️ 🤷‍♀️ 🤷‍♀️ Reakcja ,dla mnie przesadzona mocno.
Wiesz ,że bardzo Cię lubię Fredzia 😘😘😘 Szanuję Twoje zdanie ,tak samo ,jak WSZYSTKICH innych Kobitek🥰🥰🥰

reklama
Do góry