reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już powiedziałam ze chce skończyć ten temat a ty wciąż go drazysz, jeśli tak bardzo chcesz pójdę
Zostań. Jest tu więcej osób niż tylko @bazylia128, która ma dziś trudny dzień i sprawia przez to innym przykrości. Nadal mam nadzieję, że to w afekcie, a nie celowo.
Zostań, bo właśnie to, ze jesteśmy różnorodne, na roznym etapie i potrafimy mimo wszystko być tu razem, to jest siła tego forum.

Zadzwoń po co masz się stresować . Małych pieniędzy nie biorą a telefon to max. Dwie.minuty. a bóle jakieś masz ??
@anjaa25 ja nie lubię się wypowiadać na tematy o których mało wiem, bo zawsze wydaje mi się, ze ktoś ma więcej doświadczenia, ale tak sobie teraz pomyślałam ze możesz mieć okres już po punkcji.
Na moim przykładzie-cykle 28-29 dni, punkcja około 15 dc, transfer to po 10dniach miałam okres. A nawet jeśli masz czasami dłuższe cykle, to myśle, ze po punkcji mogło się coś poprzestawiać,ale z lekarzem się obowiązkowo skontaktuj 😘

To uciekaj na watek ciezarowek... Mnie w..rzaja takie problemy i to ze pisze to teraz to tylko daje upust swojej zlosci bo wczesniej nie reagowalam ;(
@bazylia128 wiesz ze Cię bardzo lubię, ale serio przeginasz.... 😐
Tak nie można 😪 każda z nas tutaj przechodzi, przechodziła lub będzie przechodzić przez ciężkie chwile. Tyle sobie tutaj piszemy, ze tutaj sobie nie zazdrościmy, nie krytykujemy, ale się wspieramy. I tego się trzymajmy. Nie lubię tutaj kłótni 😤
@Artemida90 ma prawo tutaj być, nie chce żeby stad odeszła, lubię jej wpisy i niedawno tez przechodziła przez to co my teraz, obojętnie na jakim jesteśmy etapie.

Ja i tak bede stala prxzy swoim ze wybor wuzka i powod do bezsennosci przy dzisiejscych okolicnaschc jest dla mnie blachy !!!! i duzo osob na priw mi to pogratulowalo ;) Nie sadze zeby mialo wikesze czy mniejsz znaczenie do leku 😘 😘 😘

@Netiaskitchen ty tez bardzo plakalas i sie nie odzywalas jak zostaly trzy zarodki tak? Miej torche zrozumienia... ide poplakac ;(
Płacz, to pomaga.
Tylko ze u nas to ile wyszlo zarodków to niestety był efekt jakości komorek jajowych i plemników,wieku itp. Ciężko było to zaakceptować, ale niestety takie były fakty. Płacz pomógł. I czas.
A u Was z tego co zrozumiałam to gameta przyznaje się do jakichś niedociągnięć po ich stronie, tak?

reklama
Cześć Dziewczyny 😘,
Trzymajcie kciuki jutro mam transfer mrozaka ❤️. Ostatni mam nadzieję, że będzie szczęśliwy 🥰. Dużo nas ostsnio złego spotkało plus to co się dzieje na świecie. Nie zaglądałam tu bo tydzień temu miałam, pogrzeb taty, nie udało się go uratować po tym teagicznym pożarze 😢😢. Ale może wstawi się za mną tam na górze 😊😊 I tym razem się uda 😊😊
Kochana powodzenia jutro ✊🏻 Tak dużo ostatnio przeszłaś 😪 musi się udać!

Do góry