reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam wiesci prosto z chin [emoji3] z okolic Sznghaju od prawdziwego chińczyka. Oni chowają zachowanie naszego rzadu w kwestii wcześnie podjętych działań prewencyjnych ( ja uważam że może jednak nieco za późno ale to opinia prywatna).i rzeczywiście tam pomału wraca życie. Ale u nich rygor był dużo większy nawet niż u nas wogole nie można było wyjść z domu bez przyczyny i tylko w maskach,każdy.
Jej, pół roku ;( dla takiej potęgi jaką są Chiny ;( Dobrze, ze pomagają innym krajom i dzielą się wiedzą i doświadczeniem. Może na świecie szybciej się to skończy.

Pozwolę się sobie nie zgodzić....po pierwsze widzę jedną osobę masturbującą się tematem-pozostałe odpowiadają. @nieagatka wczoraj napisała prawdę i na tym powinna skończyć się cała dyskusja. Poza tym,owszem Bazylia przeprosiła,po czym parę stron dalej kazała uciekać Artemidzie na inne forum....Jak żyję tu na tym forum, to takich sytuacji nie było,nikt nie rościł sobie prawa do wyrzucania kogokolwiek a dziewczyny przechodziły różne rzeczy: poronienia,zatrzymania zarodków,nieudane stymulacje itd.
Rozumiem rozczarowanie i ból Bazylii ,ale sorry ,to nie usprawiedliwia Jej. Wcześniej parenaście stron @Waleczna36 stresowała się małymi przyrostami a w międzyczasie-poza odpowiadaniem Walecznej- była rozmowa o kupach (nie żebym miała coś do kup, bądz też rozlużniania tematu 😁 ),czy ktoś kogoś obrażał wtedy? lub wyganiał? bo temat kup zdecydowanie moim zdaniem mniej ważny ,niż niejasna sytuacja Walecznej. Artemida nie wstrzeliła się z tematem,może nie zdążyła doczytać ,można było delikatniej zwrócić Jej uwagę :)
Także Dzioły-odrobina obiektywizmu,szanujmy się nawzajem,kochajmy,nie rośćmy sobie prawa do tego kto jest ważniejszy i czyje problemy są ważniejsze,bądżmy dla siebie dobre😘😘😘💋💋💋 i pamiętajmy ,że to ogólnodostępne forum✌✌✌✌
A bazylia juz sobie nie zasłuzyla na wytłuszczenie ? Powaznie?! nie bylo wczesniej takich sytuacji? Bo chyba zaraz wkleje kilka nawet Twoich watkow ;) smieszna jestes w smiesznym znaczeniu ;)

Ja mam wiesci prosto z chin [emoji3] z okolic Sznghaju od prawdziwego chińczyka. Oni chowają zachowanie naszego rzadu w kwestii wcześnie podjętych działań prewencyjnych ( ja uważam że może jednak nieco za późno ale to opinia prywatna).i rzeczywiście tam pomału wraca życie. Ale u nich rygor był dużo większy nawet niż u nas wogole nie można było wyjść z domu bez przyczyny i tylko w maskach,każdy.

To bez dwóch zdań-oni są zdecydowanie bardziej " karnym" narodem,zresztą ustrój też inny ;)

Nie przejmujcie się zbytnio. Niestety ale w aktualnej sytuacji poziom nerwów i frustracji dla każdego będzie ogromny. I co jakiś czas komuś się niestety uleje. Trzeba dalej żyć i się nie przejmować. Niech każdy mówi co chce, nie ma co wprowadzać cenzury. A jak komuś dany temat nie pasuje to po prostu nie ma co o tym gadać i już. Przecież tu non stop toczy się równocześnie kilka wątków. Tylko niech to wszystko odbywa z zachowaniem zasad kultury.
Szkoda że nie możemy sobie wszystkie kielicha strzelić na zgodę [emoji12][emoji12][emoji12]
Tak to jest jak się za dużo zestresowanych kobitek w jednym miejscu zbierze [emoji12]
To moje głupie żarty oczywiście [emoji8]

A wiecie że chińscy naukowcy głoszą teraz że przechowywanie COVID-19 może powodować problemy z plodnoscia u mężczyzn? Podobno może dawać stronie zapalenia jąder. Na razie to tylko przypuszczenia ale nie były by to dobre wiadomości.

Staram się nadgonić wczorajsze posty. Nie będę się opowiadać po żadnej ze stron . Wole to zrzucić na stres , burze hormonow, ch .. sytuacje wokół, zasranego coronawirusa, tym , ze żyjemy w zamknięciu i niepewności o jutro -każda z nas uczy się tej sytuacji na nowo i każda radzi sobie z tym na swój sposób. Sprzeczki , ostrzejsza wymiana zdań będą się pojawiać , bo choć łączy nas temat , tak naprawdę kazda jest z nas inna i na innym etapie starań . Szczerze jeśli mnie wątek nie interesuje - mijam go , nie zabieram głosu , ale nie krytykuje i idę dalej . Wczoraj był widzę cięższy dzień - mam nadzieje , ze dziś już będzie lepiej . ☺️☺️☺️ Proszę szanujmy się !!! Nie nakręcajmy się zła energia, wyjaśniamy sobie szybko niejasne sytuacje , przepraszajmy jeśli kogoś ponosiło za bardzo . Zróbmy wszystko , żeby to forum było cudownym miejscem , w którem KAŻDA będzie się czuła dobrze i w którym KAŻDA będzie mogła poruszać jakikolwiek temat . Proszę 😘a teraz standardowo peace & love dziewczynki✌🏼 😘😘😘😘😘😘😘

reklama
To bez dwóch zdań-oni są zdecydowanie bardziej " karnym" narodem,zresztą ustrój też inny ;)
Tam za wyjscie z domu byla od razu kara wiezienia...
A rzad w PL po raz pierwszy robi cos rozsadnego, szybko zareagowal.
Jeszcze zeby robili testy to wiedzielibysmy jaka jest sytuacja naprawde, bo mam wrazenie, ze nie do konca tak jest.

Do góry