ilmenau
Fanka BB :)
Jezusicku . Dobrnęłam...
@Netiaskitchen mam nadzieję,że Maksik już całkiem zdrowy? Wstręt do Twej ulubionej marchewy? jak żyć?
@Waleczna36 ja bym poszła na tę betę-niejasna ta Twoja sytuacja jest i może jutro ta beta cosik więcej nam powie.Ale to ja. A Ty się kieruj serduchem
@Alicja90 bliżniaki? ale czad! trzymam mocno kciuki ,by oba zostały z Mamusią i były zdrowe i piękne
@goffa13 śliczny brzusio
@Liliana87 ależ z Ciebie chudzinka
@Artemida90 cudny brzusio i nie uciekaj nam nigdzie-rozumiem Twoje niepokoje-tak jak i innych. Jesteśmy na różnych etapach,każda ma prawo martwić się o coś innego.Ta sytuacja jest nowa,wyjątkowa dla nas wszystkich...Nie zapominajmy o empatii.Dla mnie nie ma dobrego wytłumaczenia na jej brak
@sandra777.12 u Kurci JEREMI, ma już miesiąc
@Tasza z naszego spotkanka nici przez to dziadostwo!!! buuuuu
@fredka84 jak ja Cię rozumiem... u mnie bez leków immuno też lipa...
Fajowe kiecki zakupiłaś i proszę uważaj na głowę-przyda Ci się w ciąży
@nadzieja xxx Dzieeeewczynka!!!!!!!!! JUUUPIIII
@Dakita30 Gratuluję Synka Będzie Mamusiny,wymarzony...
@NadziejaJest -gratuluję Mamusia-cudne foty
@Aaaanna beta powyżej tysiąca chyba już nie podwaja się co 48h a co 72h? lub 96h? nie wiem czy dobrze pamiętam...w każdym razie trzymam mocno za ten naturalny Cud!
@Smętna30 ależ cudna fota gratuluję!
@nieagatka dzięki za głos rozsądku.
@ilmenau zerkasz tu jeszcze czasami?
@Margit2018 co tam u Ciebie w tych trudnych czasach?
@Olusja1987 Ty Kochana się nic nie odzywasz?
Witam nowe Dziewczynki
Oj, już nie. Nie mam czasu żeby nadrobić tyle postów, na wątku o ciężarówkach jestem na bieżąco ale tam jest kilka postów tygodniowo. W sumie teraz głównie loguje się dla wiadomości albo jak ktoś mnie wywoła
U nas roczek za 4 tygodnie, nawet nie wiem kiedy to zleciało!
Ja powoli przygotowuje się do powrotu do pracy, ale nie wiem jak to będzie bo mój dział zlikwidowali i teraz czekam na jakiekolwiek informacje.
A co u ciebie?
Duże uściski ode mnie i od mojej księżniczki!