reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co do kwasów na forum. Były już tutaj nie raz i nie dwa. Niestety często właśnie o dzieciowe sprawy. Myślę że trzeba zrozumieć obie strony. Jest wątek ciężarówek, tam można gadać o akcesoriach , ubrankach, pokoikach dziecięcych itd. Na tym forum bardziej akceptowalne są wieści z wizyt, zdjęcie z USG, potem zawiadomienie o szczęśliwym i lekkim porodzie:) nikt też nikogo nie wygania. Zawsze można zabierać głos na temat in vitro i kibicować dziewczynom.
Dziekuje Ci za ta wypowiedz ;)

Dziewczyny moj lukasz nawet nie chce slyszec o jakimkolwiek zabiegu. W rozmowie tel powiedzieli ze oddaja polowe kosztow ale tylko pod warunikem kolejnej stymulacji ;) Jak pomysle o trzeciej stymulacji to az mi sie nie dobrze robi, jasne ze to zrobie ale chyba juz nie u nich ;(
Najpierw i tak muszą odbyć się transfery. Potem to mogę cię w d.... pocałować. Chyba że dają wam tylko upust na kolejną stymulację a nie zwrot ?

Napisze zaraz na forum, bo dziewczyny tutaj mocno kibicują i są z nami, dlatego poerwdz Eco robię jak odbieram wyniki to pisze tutaj 😉
Mi po drugim transferze spadła dlatego teraz tak panicznie się boję, no ale zobaczymy. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć w Kropka 😘
Kochana idź na betę wcześniej bo zamęczysz się. Ja bym gnała ale to ja, może jesteś twarda i dasz radę wytrzymać.

Najpierw i tak muszą odbyć się transfery. Potem to mogę cię w d.... pocałować. Chyba że dają wam tylko upust na kolejną stymulację a nie zwrot ?
Tak nie chce juz przechodzic kolejnej stymulki ;( Mnie ona rozbabeluszala na wselkie sposby ;( Nie wiedzialam ze leki moga az tak oslabic organizm ;(

reklama
Do góry