A słyszałaś że prawdopodobnie od wtorku całkowity zakaz wychodzenia?Dzieci nie rozumieją i to jest na pewno trudne, ale nie mamy wyjścia.
Tylko ze nie można wyjść nawet na spacer... do sklepu lub apteki tak, ale nic poza tym..., Paryz jest cały obstawiony i są duże kontrole.
Szwagierka dostała dziś mandat, bo wyszła do sklepu i zapomniała tego zaświadczenia które u nas trzeba mieć
Co to za ciasto pół na pół ziemniaki i mąka? Dawaj przepis plisss
reklama
Le Plessis Robinson, na poludniu od Paryza. Wiem ze tutaj tez jest dziewczyna chyba z Paryza ale nie kojarze kto dokladnie.Super, teraz już mam dwa przepisy na ciasto, wiec muszę robić jeden od @fredka84 drugi od Ciebie. Z jakiego jestes miasta we Francji? @nieagatka obiecuje, wstawię zdjęcie
A miałam nie picA co polecacie ?? Standardowo piwko ?? Może coś mocniejszego ?? Jakaś nalewka. Podobno koronawirusa alkohol powyżej 60 %.
Nie rob tego !!!!!! To może teraz życie uratować !!!!! a i humor poprawiA miałam nie pic
Netiaskitchen
Fanka BB :)
A jakie macie zasady co do wychodzenia? Jak we FR ze tylko do pracy, lekarza, do spożywczego max raz dziennie lub apteki?Nie wolno nam z domu wychodzic. Nie wyobrazacie sobie jak tu wyglada sytuacja, serio. Siedzcie na dupach. To dopiero tydzien, a ja juz psychicznie opadam z sil.
No coś Ty? nawet do sklepu? Serio? Nie słyszałam.... masakraA słyszałaś że prawdopodobnie od wtorku całkowity zakaz wychodzenia?
Maz ogląda terminatora, a ja te pierogi ogarniam, nie słuchałam dziś wiadomości. Zaraz sobie włączę na telefonie
No gapa ze mnie, bo wlasnie wpis powyzej zobaczylam ze to Ty jest z ParyzaLe Plessis Robinson, na poludniu od Paryza. Wiem ze tutaj tez jest dziewczyna chyba z Paryza ale nie kojarze kto dokladnie.
No gapa ze mnie, bo wlasnie wpis powyzej zobaczylam ze to Ty Camilleka jestes z ParyzaLe Plessis Robinson, na poludniu od Paryza. Wiem ze tutaj tez jest dziewczyna chyba z Paryza ale nie kojarze kto dokladnie.
To ja i @goffa13Le Plessis Robinson, na poludniu od Paryza. Wiem ze tutaj tez jest dziewczyna chyba z Paryza ale nie kojarze kto dokladnie.
reklama
Nie rob tego !!!!!! To może teraz życie uratować !!!!! a i humor poprawi
Podziel się: