reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Netiaskitchen bardzo mi ciebie brakuje i mysle sobie ze nas zdradzasz noa innym watku 😘
To się da sprawdzić 😀ale chyba nie sprawdzałaś 😂😂😂
Masz zdjęcie obiadu i ze spaceru, zeby nie było ze nic nie robiłam 😉
Właśnie próbuję Was nadrobić, ale nie jest łatwo 😀

Załączniki

• IMG_20200321_151406.jpg
    IMG_20200321_151406.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 78
  • Screenshot_20200321_160830_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200321_160830_com.android.gallery3d.jpg
    699,5 KB · Wyświetleń: 81
A ja mam taki las niedaleko gdzie mieszkam ( okolice Krakowa) i właśnie od dziś jest już zamknięty. I bardzo dobrze, bo wszyscy by chodzili na spacery jakby była pogoda...ja dziś biegałam wczesniutko wokół okolicy ale nikogo nie było.
Dobrze, że u nas jest takie trochę zadupie. Ludzi na ulicach brak, pojedyncze osoby chodzą, każdy mija się na min 2m,dziś zimno, więc na naszej zadupiastej trasie spacerowej pustki. Ja nie wytrzymam na 60m2 przez tyle dni czy tygodni, więc staram się wychodzić z dala od kogokolwiek. Tak co drugi dzień, zeby zupełnie nie zwariować. Rodziny nie widujemy. Znajomych tym bardziej... Dobrze, ze jest internet

No coś Ty? 😱 nawet do sklepu? Serio? Nie słyszałam.... masakra
Maz ogląda terminatora, a ja te pierogi ogarniam, nie słuchałam dziś wiadomości. Zaraz sobie włączę na telefonie 😘
Wiesz co tak.Ale ....to narazie tylko gadaja ale jak sobie przypomnę że o tym zakazie co teraz jest też tak na początku tylko rozmowy A jednak wprowadzili to już nie bagatelizuje niczego.

reklama
Do góry