reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A jakie macie zasady co do wychodzenia? Jak we FR ze tylko do pracy, lekarza, do spożywczego max raz dziennie lub apteki?
Tak. Bez dzieci, z dziecmi wogole nigdzie nie wolno, chybs ze lekarz. Ostatnio widzialam obcego czlowieka we wtorek, moja gin. Jak opowiedziala co sie dzialo juz wtedy w sluzbie zdrowia to coz, siedze na dupie.

reklama
Zobacz załącznik 1094765

Nasze szczęście ma 6 mm i słyszałam serduszko i wyłam jak bóbr ❤❤❤❤❤

@bazylia128 wpisz proszę mi następną wizytę na 16 kwietnia i termin porodu 11.11.2020 ❤ a 12.11 mamy rocznicę ślubu ❤

Dziękuję za wszystkie kciuki, za każde dobre słowo i każde słowo wparcia ❤❤❤❤

Dziękuję, że jesteście ❤
Piękny kropeczek !!

Piękny widok gratulacje [emoji173]zdrówka dla was
Zobacz załącznik 1094765

Nasze szczęście ma 6 mm i słyszałam serduszko i wyłam jak bóbr [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@bazylia128 wpisz proszę mi następną wizytę na 16 kwietnia i termin porodu 11.11.2020 [emoji173]️ a 12.11 mamy rocznicę ślubu [emoji173]️

Dziękuję za wszystkie kciuki, za każde dobre słowo i każde słowo wparcia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dziękuję, że jesteście [emoji173]️

Zobacz załącznik 1094765

Nasze szczęście ma 6 mm i słyszałam serduszko i wyłam jak bóbr ❤❤❤❤❤

@bazylia128 wpisz proszę mi następną wizytę na 16 kwietnia i termin porodu 11.11.2020 ❤ a 12.11 mamy rocznicę ślubu ❤

Dziękuję za wszystkie kciuki, za każde dobre słowo i każde słowo wparcia ❤❤❤❤

Dziękuję, że jesteście ❤
Ale fajnie ja pierdziele dawno nie bylo ❤ dw dnowego zarodka to prawdziwy CUD ;) Daj przepis ;)

Az sama się poryczałam! [emoji24][emoji24][emoji24]
Gratuluje!!! [emoji173]
Lepszego prezentu na rocznice nie mogliscie sobie zafundować [emoji16][emoji7]
Zobacz załącznik 1094765

Nasze szczęście ma 6 mm i słyszałam serduszko i wyłam jak bóbr [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@bazylia128 wpisz proszę mi następną wizytę na 16 kwietnia i termin porodu 11.11.2020 [emoji173]️ a 12.11 mamy rocznicę ślubu [emoji173]️

Dziękuję za wszystkie kciuki, za każde dobre słowo i każde słowo wparcia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dziękuję, że jesteście [emoji173]️

A ja właśnie wczoraj uświadamiałam moja siostrę żeby w domu siedziała. Wysłała mi zdjęcia z nad jeziora - ona tydzień temu urodziła i miała cesarkę, więc też jest osłabiona, a tu w wózku jedno dziecko a drugie 6-letnie obok wózka, nosz kur...wa. I jeszcze się do mnie rzucała bo przecież mieszkamy na zadupiu i ona jest w lesie. A do lasu to się kuźwa teleportowała!!! No i przecież wirus omija szerokim łukiem małe miejscowości, no jebnięta!
Serio tydzień po cesarce na spacer z wózkiem? Ja ledwie powłóczyłam nogami , a gdzie tu spacer.

Ale fajnie ja pierdziele dawno nie bylo ❤ dw dnowego zarodka to prawdziwy CUD ;) Daj przepis ;)

Punkcję miałam w czwartek, od piątku codziennie calusi różaniec za kropki mowiłam. Po transferze, żeby z nami został, a teraz żeby zdrowo rósł ❤️ dla mnie to jest wymodlony cud, serio ❤️
A tak to nie dźwigam, od 3 dnia przed punkcją brałam tylko kwas foliowy i zero dźwigania i starałam się wysypiać ☺️

@Hope1989 najlepszy prezent na Wielkanoc, na 30stkę i na 4tą rocznicę ❤️

No i pani doktor pytałam czy moge coś oprócz.kwasu foliowego i magnezu brać i mi zakazała, bo dużo witamin osłabia działanie progesteronu (duphastonu szczególnie), więc dostanę zestaw witamin od 13tego tygodnia jak zejdę z progesteronu 🥰

@fredka84 bylismy na podworku i Łukasz mi tlumaczyl co gdzie bedzie a ja i tak nic nierozumie. wiem ze mamy jakies iglak i sekwoje...Dla mnie wyjscie domu to wychodzenie ;) Nie zwracam uwagi na nic chyba takie pozostalosci z mieszkania w bloku. W Katowicach jak sie wychodzila z klatki to byly takie jakby kszaczki z bialymi kulkami i wsystkie dzieciaki to rozdeptywaly albo jadly w tym ja ;) Odwala nam juz z tego siedzenia Łukasz za mna lazi i jak w the walkong dead wydajez sibie dziwne odglosy i lapie mnie za dupe a ja sie smieje ;) Normalnie gdzie tu jakakolwiek cwierc czlowieka?

reklama
Do góry