reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Amen. Tez juz teraz tu nic nie pisze. To forum kiedyś było inne. Dziewczyny kiedyś były inne.

Teraz tylko można przeczytać która, kiedy i jak się wypróżnia i co zrobiła na obiad.

Czytam z nudów bo nie mam nic innego do roboty, ale poziom jest delikatnie mówiąc.... Zenujacy.
Jeśli nie chcesz nie czytaj. Papa.

reklama
Amen. Tez juz teraz tu nic nie pisze. To forum kiedyś było inne. Dziewczyny kiedyś były inne.

Teraz tylko można przeczytać która, kiedy i jak się wypróżnia i co zrobiła na obiad.

Czytam z nudów bo nie mam nic innego do roboty, ale poziom jest delikatnie mówiąc.... Zenujacy.
Zrobiło mi się przykro po tym co napisalas, bo ja tez często pisze tutaj o głupotach i zapewniam Cie, ze nie dlatego ze tylko to mam w głowie, ale tak jak napisały już dziewczyny, tez chciałabym o invitro. A niestety poki co, nic się u mnie nie zmienia, a kontakt z dziewczynami tutaj, bardzo mnie wspiera i podnosi.
A jednak z nudów czytasz te głupoty, serio aż tak Ci się nudzi, skoro moj-nasz poziom jest żenujący dla Ciebie? Ja bym odpuściła.
Pamietam jednak, jak tylko zaczęłaś się na nim udzielać, to otrzymałaś wsparcie i to pewnie było wtedy miłe. Z tego co pamietam, napisałaś pewien komentarz ktory uraził kilka osób i już się nie odniosłas do komentarzy dziewczyn, a może nie miałaś nic złego na myśli, wystarczyło po prostu napisać.
Szanujmy się nawzajem, każda z nas jest inna i ma swoją bolesna historie i ja uważam, ze dzięki temu to forum jest wyjątkowe 💛.
Nawet jeśli piszemy o 💩😉

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ja pier...le to po co czytasz? Idz pojęczeć gdzie indziej wstrętna babo... Od poczatku tylko jeczysz. Nie przyszlo Ci do głowy ze piszemy o wszystkim co dzieje sie dookola, zeby jakos sobie radzic z calym procesem in vitrowym? Poza tym uwazam ze tu sie nawiazalo kilka fajnych przyjazni, a to calkowicie normalne ze dzielimy sie swoimi odczuciami na rozne tematy. Od poczatku mam wrazenie ze jestes osoba, ktora dostrzega tylko ujemne strony zycia... Taki pesymizm nie jest tu potrzebny :mad:

Echhh zawsze ta nadzieja umiera ostatnia. Najważniejsze że rośnie, zrobię za tydzień bete i zobaczymy. Kazał przyjechać za trzy tyg ale okropnie się boję tego że wtedy już nici będzie z mojego kropka i trzeba będzie ingerować na fotelu a tego chce uniknąć. Chyba że naprawde zdarzy się cud i wyskoczy z orbity. Sama nie wiem co myśleć w głowę można dostać i jak tu się teraz nie martwic. Każda pisze ze wolno rośnie i dalej czekamy, okropne to uczucie :(
Nic już wiecej kochana zrobic nie mozesz. Wyobrażam sobie jak Ci ciężko. Przesyłam Ci wirtualnie duzo sił i wytrwałości na kolejne dni oczekiwania. Staraj się nie stresować, choć wiem,ze to wcale nie jest łatwe. Może na siłę znajdź sobie jakieś zajęcie? Żeby glowe czymś choc na chwile zająć. [emoji8]

To po co to czytasz nie pasuje ci to sie nieudzielaj dziewczyny sa tu super i mega pomocne ja tu zadko jestem ale nie pozwole krytykowac tego forum

No czekam na wiesci od Ciebie. Tez myślałam, ze dziś coś dowiesz się wiecej
No nie dzwonili dzisiaj ale tak mi chyba lepiej ;) Nie wiem czy to dobrze czy zle? Przyszly moje nowe butki ;) Sa swietne, poprostu mega ;) Poprzednim razem tez zadzwonili tylko drego dnia i 5 dnia...Ja dzisiaj juz pije piwkooo znowu ;) Łukasz mi kupil lecha zielonego @Caro♤♤♤♤ a ty? Wypije dzisiaj ze dwa ;)

U mnie było tak 8 dpt 64,39 ,10 dpt 113,10 ,12 dpt 154,20 14 dpt 197,90 tak to u mnie wyglada takie wartość są i nie wiem no jutro zadzwonię do tego lekarza i się dopytam ze się martwię a teraz idę spać kochana jest mi przykro ,ze tyle musiałaś przejść a powiedz mi sama się oczyściłas czy łyżeczkowanie miałaś ??
Zobaczcie jak cud był u Paulinki. Jakie przyrosty! Wszystko skończyło się dobrze.

Echhh zawsze ta nadzieja umiera ostatnia. Najważniejsze że rośnie, zrobię za tydzień bete i zobaczymy. Kazał przyjechać za trzy tyg ale okropnie się boję tego że wtedy już nici będzie z mojego kropka i trzeba będzie ingerować na fotelu a tego chce uniknąć. Chyba że naprawde zdarzy się cud i wyskoczy z orbity. Sama nie wiem co myśleć w głowę można dostać i jak tu się teraz nie martwic. Każda pisze ze wolno rośnie i dalej czekamy, okropne to uczucie :(
To czekanie musi być stresujace, ja nigdy nie miałam pozytywnej bety, wiec nie wiem serio co dobrego napisać. Myśle ze już zrobiłaś co moglas, teraz to juz nie jest zależne od Ciebie. Postaraj się nie stresować lub może jak najmniej o ile się da 😘

reklama
A ja uważam, że oderwanie myśli od ciągłych zastrzyków, badań, lekarzy każdej się przyda. Co złego w wymianie tego co się jadło na obiad ? Jak ktoś właśnie robi stymulacje to ma 24/dobę i 7 dni w tyg. Tylko o tym w kółko mówić.

Ja uważam, że dziewczyny tutaj są niesamowite. Podziwiam ich dystans do samych siebie i otwartość. Zawsze są pomocne. A ja nie raz wychodziłam na prostą czytając o ich sposobie wypróżniania, bo potrafią o tym pisać na wesoło.

Żenujące dla mnie jest udzielanie się tutaj tylko po to, żeby krytykować poziom ludzi tu się udzielających. Nam tu jest dobrze. A skoro Tobie nasz niski poziom przeszkadza to poszukaj ambitniejszych rozrywek, bo Twój komentarz mówi tylko o Tobie i Twoim poziomie. Amen.
heheheheh z tym wyproznianiem to chyba chodzilo o mnie 😂 😂 😂 a ciul z tym, lubie kupy bo to calkowice zyciowy temat ;)

Do góry