reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 jakoś mi się twój niewyżyty Łukasz skojarzył [emoji12][emoji12][emoji12].
Choć nie powiem, mój Siwy co parę dni dzielnie czegoś takiego próbuje [emoji16]
1a7e81181d7536a022ebb0dada4dd3b7.jpeg

reklama
@Camilleka, @Czarna1985, dziewczyny żyjecie? Co tam słychać oprócz wiadomego tematu?
@bazylia128 co ty już płaczesz?!? Nie ma jeszcze powodu do płaczu [emoji8]. Wiadomo że coś odpadnie, nie łam się [emoji3590]. Przytulam mysza[emoji3590]
Żyje 😛 fredzia , nadrabiam forum po dwóch dniach... dwa dni przeleżałam w łóżku, spałam, wstawałam jeść i do łóżka, dostałam jakiejś infekcji pęcherza-chyba, bo musiałam zdiagnozować się sama, poniewaz pójście do lekarza graniczy już we Francji z cudem. Siedzimy w domu, zamknięci, wyjść można tylko na przepustkę do sklepu, lekarza... a za każde bezpodstawne wyjście policja wlepia mandaty 135e. Mam już dość tej kwarantanny 😫. Chyba zacznę biegać wkoło stołu, bo dziś mi już lepiej, czytam ze królują pierogi na forum, wiec chyba nawet je zrobię, mimo ze nienawidzę lepić ciasta.
A poza tym już sama nie wiem czy to pecherz czy to po tej histeroskopii mnie tak boli i chodzę sikać co chwile? 🤔

Cześć Dziewczyny,

Jestem nowa na tym forum.
Jestem po transferze 1 blastocysty 4BB, który odbył się 9.03.
Zrobiłam już dwa badania na bhcg które wyszły następująco.
18.03 godz 7:00 - 12,20
Dziś (20.03) 7:00 - 25,20

Proszę pomóżcie mi zinterpretować te wyniki, bo zaraz zwariuje ze stresu. Czy to nie są przypadkiem za małe wartości?

reklama
Do góry