reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ciężkie to wszystko ;( przytulam Cię z całych sił. Ja wierzę,ze beta jednak wystrzeli. Trzeba wierzyć do konca.
My jesteśmy tylko ludźmi. Nasze pokłady sił i energii tez sa ograniczone. To normalne,że co jakiś czas łapie nas taka niemoc i dół.. tylko najważniejsze w tym wszystkim jest to, aby w tym dole nie pozostać.. resztkami sił sie wydrapac i dalej walczyć. Wiem,ze teraz masz tysiące mysli i ciężko cokolwiek z tego poskładać.. Ale czas w tym przypadku jest naszym sprzymierzeńcem. Wszystko się poukłada. Zobaczysz.
😘 Obyś miał a rację.
Dla pocieszenia n
Ciężkie to wszystko ;( przytulam Cię z całych sił. Ja wierzę,ze beta jednak wystrzeli. Trzeba wierzyć do konca.
My jesteśmy tylko ludźmi. Nasze pokłady sił i energii tez sa ograniczone. To normalne,że co jakiś czas łapie nas taka niemoc i dół.. tylko najważniejsze w tym wszystkim jest to, aby w tym dole nie pozostać.. resztkami sił sie wydrapac i dalej walczyć. Wiem,ze teraz masz tysiące mysli i ciężko cokolwiek z tego poskładać.. Ale czas w tym przypadku jest naszym sprzymierzeńcem. Wszystko się poukłada. Zobaczysz.
Obyś miała rację 😘
Rano zrobiłam sobie na pamiątkę test, trzeci i oststni.

Załączniki

• IMG_20200320_110503.jpg
    IMG_20200320_110503.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 84
reklama
He he he, widse że długo cię nie trzeba namawiać [emoji12]. Pokaż buty plissss. Ja jeszcze wiosenne botki chciałam ale rozmiaru nie było [emoji853]
Mało widać, ale jedne to takie króliczki na plaskim, drugie to botki z futerkiem i trzecie to dżinsowe szpilki. Łączna wartość zamówienia 103 zl, dostawa za free. W koncu wzielam z born2be bo tam już kupowałam i zawsze pasuje mi rozmiar😊
Jak przyjdą zrobię foty😊
Potrzebowalam coś kupić dla siebie😊😊😊

Załączniki

• Screenshot_20200320_112654_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20200320_112654_com.google.android.gm.jpg
    178,9 KB · Wyświetleń: 80
Ponad 3 lata starań nerwów i kasy już nie liczą żadnych sukcesów po inseminacjach endometrioza lapatoskopia usunięty 1 jajowod 2 in vitro i teraz taki numer.
Ja już w takie cuda serio przestałam wierzyć.
No to jesteś w ciąży!!!
Gratulacje!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Cud, prawdziwy CUD!!! [emoji4][emoji4][emoji4]

Mało widać, ale jedne to takie króliczki na plaskim, drugie to botki z futerkiem i trzecie to dżinsowe szpilki. Łączna wartość zamówienia 103 zl, dostawa za free. W koncu wzielam z born2be bo tam już kupowałam i zawsze pasuje mi rozmiar[emoji4]
Jak przyjdą zrobię foty[emoji4]
Potrzebowalam coś kupić dla siebie[emoji4][emoji4][emoji4]
Born to be i Renee mają prawie ten sam asortyment, bo wczoraj te sukienki porównywałam.
Fajne te buty, króliczki i traperki bym przygarnęła. A takie pełne na odcasie to muszę mierzyć w sklepie, bo wiecznie mnie w piętę obcierają [emoji848]

reklama
Do góry