reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Liliana87 jak tato? Jest poprawa?
@Lola83 bardzo mi przykro ze u teściowej wykryli nowotwór, jak ona sobie z tym radzi?
@Waleczna36 trzymam za Ciebie kciuki [emoji1307]Za betę i za @bazylia128 zeby jak najwiecej walecznych bazylek było.
@fredka84 masz jakiś przepis na to ciasto na pierogi? Bo mi zawsze jakoś kluch-glut wychodzi [emoji30]
Dziękuję,że pytasz. Tata mój dzis rentgen A w przyszłym tygodniu na oddział i zobaczymy. Będziemy się modlić by to nie były jakieś dziadowskie zmiany.

reklama
On się stara, wspiera, jest i pomaga. Wiem że jest mu trudno ale czasami mamy obydwoje takie chwile milczenia. Później wracamy do siebie i rozmawiamy więc to nie jest tak ze jakiś temat zostanie i koniec.
Moze problem jest we mnie bo ja chce już natychmiast czuje się już czasami bezsilna i wtedy nachodzą mnie chwilę zwatpienia i wszystko przestaje być dla mnie z sensem.

Po burzy zawsze przychodzi słońce 😘 zresztą wyników bety jeszcze nie masz a kciuki trzymamy cały czas 😘😘 więc zluzuj pośladki, damy radę 😘 masz nas a my Cię z ciemnego kąta zawsze wyciągniemy ☺️

A poza tym chleb upiekłaś? Bo nadal żadne zdjęcie do mnie nie dotarło Leciuszku 🤪

Dziękuję,że pytasz. Tata mój dzis rentgen A w przyszłym tygodniu na oddział i zobaczymy. Będziemy się modlić by to nie były jakieś dziadowskie zmiany.

Kurde, nie może iść wiecznie pod górkę. Porąbane to życie, jedno się układa to drugie się wali... Mam nadzieję, że Twój tata szybko dojdzie do siebie i nie wykryją nic niepokojącego ✊✊

Slyszalyscie dziewczyny o 27latce, która zmarła w szpitalu w Łańcucie? (woj.podkarpackie).
Kobieta była po porodzie, zaraziła się od matki, która ja odwiedziła w szpitalu 9 marca. 10 marca matka trafiła do szpitala, z objawami duszności, a kilka dni później źle.poczula się ta dziewczyna i przewieźli ja na OIOM i od 3 dni była już na respiratorze i zmarła :( osierociła nowonarodzone dziecko... A matka zaraziła się od mężczyzny, który pracował w sądzie i różnie piszą. Niektórzy, że nie miała objawów, a inni że od 2tyg źle się czuła i mimo to odwiedziła córkę by poznać wnuka... Normalnie pocałunek śmierci :( mężczyzna od którego zaraziła się matka też już nie żyje...

Pewnie że mam [emoji6]. Super prosty i zawsze wychodzi
Dziękuje 😘 ogarnę się i wyruszam po mąkę 😁

Slyszalyscie dziewczyny o 27latce, która zmarła w szpitalu w Łańcucie? (woj.podkarpackie).
Kobieta była po porodzie, zaraziła się od matki, która ja odwiedziła w szpitalu 9 marca. 10 marca matka trafiła do szpitala, z objawami duszności, a kilka dni później źle.poczula się ta dziewczyna i przewieźli ja na OIOM i od 3 dni była już na respiratorze i zmarła :( osierociła nowonarodzone dziecko... A matka zaraziła się od mężczyzny, który pracował w sądzie i różnie piszą. Niektórzy, że nie miała objawów, a inni że od 2tyg źle się czuła i mimo to odwiedziła córkę by poznać wnuka... Normalnie pocałunek śmierci :( mężczyzna od którego zaraziła się matka też już nie żyje...
Akurat rozmawiałam z mama przez tel i mi o tym mówiła, ze właśnie podają w wiadomościach, ale nie wiedziałam ze to takie tragiczne 😭
Podobno można być nosicielem i nie mieć objawow lub lekkie i zarazić...

reklama
Do góry