reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Spokojnie 2 odpadły ale reszta dalej działa. Daj im czas i siłę. Na razie jest ok. Niestety powiem Ci to samo co i ja muszę robić czekać. Nerwy na bank szarpia Tobą na wszystkie strony ale to nic nie zmieni.
Jest dobrze są 4 dzielące się zarodki to bardzo dobry wynik. Myślę o nich pozytywnie.
Ni wlasnie dzwonili i sie poryczalam ;( dwie juz odpadly ale reszte bada chcieli trzymac do blastki... ja nie wytrzymam tych nerwow

reklama
Ni wlasnie dzwonili i sie poryczalam ;( dwie juz odpadly ale reszte bada chcieli trzymac do blastki... ja nie wytrzymam tych nerwow
Słuchaj ja miałam tak: na 6 zapłodnionych tylko jeden mały człowiek przetrwał do 5 doby. Teraz siedzi i ogląda telewizje. Selekcja czasem jest wcześniej i zostają te z największym potencjałem 😜potem duzo blastocyst a ciąży brak... Nie ma reguł 😁

Spokojnie 2 odpadły ale reszta dalej działa. Daj im czas i siłę. Na razie jest ok. Niestety powiem Ci to samo co i ja muszę robić czekać. Nerwy na bank szarpia Tobą na wszystkie strony ale to nic nie zmieni.
Jest dobrze są 4 dzielące się zarodki to bardzo dobry wynik. Myślę o nich pozytywnie.
jest 6 na razie bo mialam 8, ale przeciez teraz moze duzo do niedzieli odpasc...

Ej, laseczki którym się udało. Wy te tak macie, że przed każda wizyta wszystkie objawy wam mijają i wszystko Was przestaje boleć? Mnie pierwszy dzień piersi nie bolą w ogóle a przedtem nie mogłam z bólu wyrobić. I brzuch też od 3 dni się "nie odzywa". Kropek się wizyty sobotniej wstydzi czy co?
Mnie brzuch nie boli w sumie już od jakiegoś czasu, ale biust caly czas jest wrażliwy. Tak chyba jest z tymi objawami, że raz są a potem znikają. I wracają za jakiś czas. Ja się cieszę, ze nie mam plamień, bólów brzucha bo to wtedy dopiero jest stres czy jest ok. A jak jest spokój to raczej dobrze.

reklama
lekarz mówił żeby test robić11 dni po transferze myślicie że mogłabym go wykonać wcześniej???
Najwcześniej możesz zrobić betę z krwi 8dpt raczej nic wcześniej. Test z moczu raczej nie będzie wiarygodny- dopiero ok. 11dpt. Czasem testy wychodzą wcześniej mi przy becie 209 nie wyszedł, ale ja mam niefart do testów😜

Do góry