Netiaskitchen
Fanka BB :)
Super, że do nas zaglądasz i super, że u Was wszystko dobrze@bazylia128 nie było mnie tak długo..., zaglądam i od razu zaciskam ogromnie kciuki za Ciebie- !!!! Co jak co ale już po takiej walce ja pewno musi się udać![emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] czekam z niecierpliwością na wiadomości zacznę się modlić za Ciebie Kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@sandra777.12 jak się czujesz Kochana ? Znasz już płeć ? Ja niestety nadal nie[emoji15] Andrzej jest skryty czekam na połówkowe na 3 kwietnia.
Ogromne gratulacje dla dziewczyn, którym się udało w tym czasie !!!!! To niesamowite, odetchnąć z ulgą czytając kalendarz, że jednak walka się opłaciła[emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]
@Netiaskitchen gratuluje pamietam jak długo o to walczyłas!!!!
@bazylia128 kiedy będą jakieś wiadomości ????
Ile pobranych?
No, u mnie 7tc na ukończeniu. Kolejna wizyta dopiero na początku kwietnia. Na razie wszystko dobrze, znaczy tak myślę. Trudno się przestawić na ten tryb dla normalnych ludzi znaczy wizyta co miesiąc, a nie co chwila no ale nie mam innej opcjiNa razie nie chwalimy się za bardzo, wiedzą tylko najbliżsi, na wielkie ogłoszenia przyjdzie jeszcze czas.