reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Spokojnie 2 odpadły ale reszta dalej działa. Daj im czas i siłę. Na razie jest ok. Niestety powiem Ci to samo co i ja muszę robić czekać. Nerwy na bank szarpia Tobą na wszystkie strony ale to nic nie zmieni.
Jest dobrze są 4 dzielące się zarodki to bardzo dobry wynik. Myślę o nich pozytywnie.
Ni wlasnie dzwonili i sie poryczalam ;( dwie juz odpadly ale reszte bada chcieli trzymac do blastki... ja nie wytrzymam tych nerwow

reklama
Ni wlasnie dzwonili i sie poryczalam ;( dwie juz odpadly ale reszte bada chcieli trzymac do blastki... ja nie wytrzymam tych nerwow
Słuchaj ja miałam tak: na 6 zapłodnionych tylko jeden mały człowiek przetrwał do 5 doby. Teraz siedzi i ogląda telewizje. Selekcja czasem jest wcześniej i zostają te z największym potencjałem 😜potem duzo blastocyst a ciąży brak... Nie ma reguł 😁

Spokojnie 2 odpadły ale reszta dalej działa. Daj im czas i siłę. Na razie jest ok. Niestety powiem Ci to samo co i ja muszę robić czekać. Nerwy na bank szarpia Tobą na wszystkie strony ale to nic nie zmieni.
Jest dobrze są 4 dzielące się zarodki to bardzo dobry wynik. Myślę o nich pozytywnie.
jest 6 na razie bo mialam 8, ale przeciez teraz moze duzo do niedzieli odpasc...

Ej, laseczki którym się udało. Wy te tak macie, że przed każda wizyta wszystkie objawy wam mijają i wszystko Was przestaje boleć? Mnie pierwszy dzień piersi nie bolą w ogóle a przedtem nie mogłam z bólu wyrobić. I brzuch też od 3 dni się "nie odzywa". Kropek się wizyty sobotniej wstydzi czy co?
Mnie brzuch nie boli w sumie już od jakiegoś czasu, ale biust caly czas jest wrażliwy. Tak chyba jest z tymi objawami, że raz są a potem znikają. I wracają za jakiś czas. Ja się cieszę, ze nie mam plamień, bólów brzucha bo to wtedy dopiero jest stres czy jest ok. A jak jest spokój to raczej dobrze.

reklama
lekarz mówił żeby test robić11 dni po transferze myślicie że mogłabym go wykonać wcześniej???
Najwcześniej możesz zrobić betę z krwi 8dpt raczej nic wcześniej. Test z moczu raczej nie będzie wiarygodny- dopiero ok. 11dpt. Czasem testy wychodzą wcześniej mi przy becie 209 nie wyszedł, ale ja mam niefart do testów😜

Do góry