reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Noooo kobito ile razy ja Ciebie wywoływałam do odpowiedzi [emoji23]
Mój Andrzej to bardzo ruchliwy jest i też ma się okazać na prenatalnych kto tam siedzi ;) ale szczerze to myśle, że będzie siusiak [emoji41]
Ogólnie to czuje się dobrze. Cały czas mam łożysko przodujące i krwawienia/plamienia [emoji58] przez większość z dnia leżę w/na łożku ;)
No to tak w dużym skrócie [emoji56]

A Ty kochana uważaj na siebie i na Andrzeja ;) aaaa czujesz już ruchy ? Bo ja tak 🥰

@bazylia128 słońce zmień mi datę prenatalnych na 03.04 - Sierot była pewna, że są 1.04 ale nie [emoji23]
Iiii 07.04 wizyta u ginekologa ;)

Także nasze Andrzeje będą miały badania tego samego dnia ;))

To super, że wszystko wporzadku u Was🥳🥳🥳🥳
Ja tez od początku myśle ze będzie to siusiak:) wsłuchuję się ale niestety nie wyczuwam jeszcze żadnych ruchów, czekam ma wizytę i modlę się by mi jej nie odwołali z powodu pandemi.

ZazdrosCze Ci tych ruchów [emoji847] ja mam łożysko wysoko na przedniej ścianie :) może dlatego być później...
Ale super no to 3.04 będziemy wiedziały już na pewno czy siusiaki 🤩🤪

reklama
Daje radę 😊 nie mam wyjścia. To jedyne co pozwala mi zapomnieć o leczeniu... A jak zachoruje mówi się trudno 🤷🏻‍♀️ obym tylko nikogo z rodziny nie zaraziła. Inne kadry kierowniczej są okrojone, więc chyba jeszcze będziemy pomagać na innych sklepach 🤦🏻‍♀️ Mój kierownik ostatnio stwierdził, że bezdzietni powinni nie chodzić na zwolnienia i pamiętać o tych co mają dzieci bo jest ich więcej i jakby im się bardziej należało 😳 ja jako bezdzietna to jeszcze nadgodziny mam brać. No tak nami to tylko orać jeszcze... tak mi się przykro zrobiło... Powiedziałam mu parę słów 🙄
Cham i prostak !! Przepraszam ale wkurzył mnie. Też ciągle słyszę że coś powinnam bo nie mam dzieci !! Wkur..a mnie to bo przecież też mam rodzinę jak każdy!!

Bezczelny... Dobrze ze mu pwoiedzials, ja tez napewno nie potrafila bym sie powsztrymac. Wiece co własnie nawiazujac do tego tematu to powiem wam ze ja niestety czesto czuje sie gorsza, czy mniej znaczaca w społęczenstwie z powodu braku dziecka ;(
Ja też kiedyś się tak czułam, ale przechodzi. Przecież my każdego dnia nie staramy się, nie próbujemy tylko walczymy o to dziecko !! Tylko nikt o tym nie wie przez co przechodzimy żeby w końcu nasze marzenia się spełniły. Nie czuj się gorsza , zabraniam jesteś silniejsza a każde doświadczenie zbliża nas do celu !!

JA sie zaraz poplacze tak sie boje co u mnie bedzie ...😭😭😭😂😂😂
A ja myślę że dobrze będzie ;) Po ostatniej stymulacji miałaś piękne blastki to i teraz będą, bo masz najwidoczniej dobrej jakości jejeczka skoro prawie wszystkie dotrwały do takiego stadium!
Nie dzwonią to znaczy że dalej się dzielą, a to bardzo dobra wiadomość :)
Dalej wszystkie tu trzymamy ✊✊✊

Ja też kiedyś się tak czułam, ale przechodzi. Przecież my każdego dnia nie staramy się, nie próbujemy tylko walczymy o to dziecko !! Tylko nikt o tym nie wie przez co przechodzimy żeby w końcu nasze marzenia się spełniły. Nie czuj się gorsza , zabraniam jesteś silniejsza a każde doświadczenie zbliża nas do celu !!

Pewnie większość z nas jak nie każda miała kryzysy i czuła się gorsza, wybrakowana, niekompletna itp. Mnie na szczęście mąż do pionu stawiał jak miałam takie głupie myśli.

A Ty @bazylia128 jesteś wyjątkowa! I to w 100% w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Potrafisz wesprzeć, opierdzielić, i przytulić wirtualnie kiedy trzeba. I Twoja nagroda za cierpienie i walkę właśnie się rozwija do pięknej blastki żeby się wtulić i zostać na 9 miesięcy! I wszystkie w to wierzymy! Będziesz cudowną mamą przesłodkiego maluszka albo całej gromadki maluszków 🤱🤰🤰🤰

reklama
Do góry